VerkkoAps palvelee nyt Cloudpoint-nimellä.

×
 • Autamme yrityksiä, organisaatioita ja oppilaitoksia Google-sovellusten käytössä

  Olemme toimineet Googlen palveluiden valtuutettuna toimittajana vuodesta 2009 alkaen. Vuosien aikana olemme toteuttaneet yli 800 asiakastoimitusta yli 150 000 käyttäjälle. Tuomme onnistumisvarmuutta sinne missä sitä eniten kaivataan.

  Lue lisää

 • text-miksi_google

  Hyvä työväline sopeutuu sinun tarpeisiisi, ei toisinpäin. Google for Work-sovellusten avulla pääset käsiksi tietoihisi mistä tahansa laitteesta, milloin tahansa. Google for Work mahdollistaa työskentelyn omilla ehdoillasi.

  Lue lisää ja katso video

 • Chromebox for Meetings

  Korkealaatuinen videoneuvotteluratkaisu vaativaan käyttöön. Chromebox for Meetings virittää yrityksesi kokoustilasta mediakeskuksen.

  Lue lisää ja katso video

 • Citrix ja Chromebook

  Citrix virtualisoinnin avulla yhdistät Chromebook tietokoneet ja perinteiset toimisto-ohjelmat.

  Lue lisää ja katso video

 • Chromebook

  Chrome-laitteet ovat uudenlaisia tietokoneita, jotka päivittyvät automaattisesti ja ovat aina suojattuja. Ne ovat toimiva ja kustannustehokas valinta yrityksen tietokoneeksi.

  Lue lisää ja katso video

 • Android for Work

  Android for Work on yrityksille suunnattu kokonaisvaltainen keskitetty laitehallintajärjestelmä Android-laitteille, joka integroituu saumattomasti jo olemassa oleviin järjestelmiin kuten Google for Workiin ja lukuisiin muihin kumppanisovelluksiin.

  Lue lisää

Google for WorkGoogle Apps UnlimitedChromebookChromebox for MeetingsSähköinen allekirjoituspalveluGoomfiCitrixAndroid for WorkGoogle for EducationYubikeyGoogle for NonprofitsBackupify

Cloudpoint

Cloudpoint on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan kaikissa tilanteissa. Ajattelemme asiakkaan puolesta ennen napin painallusta alati muuttuvassa maailmassa. Yhteistyö- ja toimintamallimme varmistaa onnistumisen siellä missä teemme töitä.

Lue miten takaamme onnistumisen

100% käyttöönotoista onnistuu kanssamme
Huolehdimme persuksille potkimisesta ja aikataulun pitävyydestä
Nopea avaimet käteen ‑toimintamalli

Asiakkaitamme

Tee se itse tai

Pyydä meiltä apua

Cloudpoint-blogi

Android sovellukset nyt saatavilla Asus Chromebook Flip ­malleihin

Google ilmoitti keväällä I/O tapahtumassa, että se on tuomassa Google Playn sovellukset Chromebookeihin. Nyt ne ovat saatavilla ensimmäiseen tuettuun Chromebookiin, Asuksen Flip ­-mall ... »

Uusi Google Sivusto - ensimmäinen vilkaisu

Viime viikolla kerroin blogissamme uuden Google Sivustot -version julkaisusta. Alkuvaiheessa uusi Sivustot on saatavissa vain Google for Work -organisaatioille Early Adaptors-ohjelman kautta, mutta si ... »

Google Sivustoista julkaistu uusi versio

Kokonaan uudistuneista Google Sivustoista on huhuiltu jo pienen hetken ja nyt ne ovat vihdoin täällä! Google ilmoitti julkaisusta eilen ja kertoi samalla, että Sivustojen vanha versio säilyy uude ... »

Cloudpoint-koulutukset

Saat meiltä ammattitaidolla toteutettuja koulutuksia Google for Work-sovelluksiin liittyen osana käyttöönotto prosessia ja yksittäisinä koulutuksina sen jälkeen. Koulutuk sissa vahvistetaan käyttäjien osaamista, jolla on suora vaikutus työn tehokkuuteen ja virheiden vähenemiseen. Osaava henkilökunta osaa hyödyntää Google for Work-sovellusten koko potentiaalin yrityksesi eduksi.

Tilaa Cloudpoint-koulutusta yrityksellesi

Google Drive tehokäyttöön

Google Drive tehokäyttöön kurssin avulla takaat yrityksesi henkilökunnalle vahvat valmiudet hyödyntää Google Driveä monipuolisesti toiminnassanne. Koulutuksen sisältö: Google Driven hyödyt yrityksille Tiedon jakaminen ja hallinta Hakutoimintojen teh ... »

Google for Work starttikoulutus uusille käyttäjille

Starttikoulutuksemme jälkeen henkilöstölläsi on vahva perusvalmius siirtyä hyödyntämään uusia työkaluja. Starttikoulutus järjestetään usein käyttöönoton yhteydessä, mutta voit tilata koulutuksen koska tahansa. Google for Work -ympäristön es ... »

Asiakastuki