Cloudpoint rekrytoi: 
tiiminvetäjä-ohjelmistokehittäjä

chuttersnap-9AqIdzEc9pY-unsplash-2

Siellähän sinä oletkin, kokenut ohjelmistokehittäjä valmiina luomaan uutta ja vetämään tiimiä! 

Nyt on Cloudpointissa tarjolla tuhannen taalan paikka tiiminvetäjä-ohjelmistokehittäjälle! Ehkä juuri sinä alat rakentamaan uutta tiimiä ja kehittämään täysin uusia tuotteita toisten ohjelmistokehittäjien ja tuotepäällikön kanssa. 

Osaat vetää projekteja alusta loppuun ja johtaa tiimisi työtä. Olet joustava nivel tiimisi, työkavereittesi ja asiakkaiden välillä, sillä sinun tulee pitää säännöllisesti yhteyttä heihin kaikkiin. Olet tiimisi kasvot asiakkaan suuntaan ja tarvittaessa autat asiakasta ja annat yhteisissä keskusteluissa oman näkemyksesi ja panoksesi.

Tiiminvetäjänä sinulle kuuluvat myös projektien suunnittelu-, resurssointi-, seuranta- ja raportointityöt. 

Me annamme työllesi raamit, mutta muutoin voit rakentaa työn itsesi näköiseksi ja vaikuttaa omalla näkemykselläsi ja kokemuksellasi paljon eri projektien suunnitteluun ja toteutukseen.

Tällaista tyyppiä etsimme: 

  • Sinulla on useamman vuoden kokemus ohjelmistokehittämisestä, erityisesti backend-puolelta 
  • Puhut kieliä. Siis Pythonia, Javaa tai muuta palvelinpuolen ohjelmointikieltä. Suomi ja englanti saisivat olla sujuvia sekä suullisesti että kirjallisesti. 
  • Ymmärrät pilvipalvelujen sielunelämää ja arkkitehtuuria. Google Cloud Architect -sertifikaatti siintää silmissäsi (tai on jo seinälläsi) 
  • Et pelkää ihmisiä, sillä työssäsi sinun pitää olla yhteyksissä erilaisiin liiketoiminnan ja teknisen puolen sidosryhmiin 
  • Ah projektit! Osaat tarvittaessa rakentaa projektin aikataulun, miettiä resurssit ja riskienhallinnan ja lopulta organisoida koko homman. 
  • Ongelmia ei voi välttää, mutta maailmasi ei kaadu niihin, vaan säntäät pulmia päin avoimesti ja ennakkoluulottomasti. Mieluiten vähän etukäteen ennen kuin on housuissa. 
  • Me kehitämme ohjelmistoja asiakkaita varten ja yhdessä heidän kanssaan. Siksi sinäkin ajattelet IT-ratkaisuja ennen kaikkea asiakkaan kannalta. 

Tällaista on meno Vallilassa

Cloudpointilla työtavat ja työympäristö kehittyvät jatkuvasti ihan jo senkin takia, että kasvamme parhaillaan kovaa vauhtia. Niinpä sinunkin työnkuvasi muotoutuu sen mukaan, mihin suuntaan sitä itse viet ja voit kehittyä ammattilaisena niin paljon kuin pää kestää. Erilaisten Google Cloud -sertifikaattien tekeminen kuuluu kaikkien cloudpointilaisten arkeen. 

Konttorillamme Vallilassa ja etäyhteyksien päässä Meetissä kannustamme ja autamme toisiamme sekä teemme tiiviisti yhteistyötä eri alojen ammattilaisten kanssa. 

Lisäksi konttorin jääkaapissa on riittävästi virvokkeita ja kaapissa keksejä. 

Kiinnostaako? 

Laita hakemus ja CV nippuun ja lähetä paketti palkkatoiveesi kera Pooliaan, jossa Neea (0207290843 tai neea@poolia.fi) ja Annastiina (0207290835 tai annastiina@poolia.fi) hoitavat ensimmäiset juttelut kanssasi. Haastattelut alkavat saman tien ja työt mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.