Cloudpoint rekrytoi: Technical specialist

chuttersnap-9AqIdzEc9pY-unsplash-2

Täältä Cloudpointin pilvestä Huhuilemme sinua, noheva Technical Specialist!

Tekninen tiimimme kaipaisi juuri kaltaistasi pilvipalveluiden asiantuntijaa, jota ei ahdista jutella ihmisten kanssa ja neuvoa asiakkaita kauniisti ongelmien ratkaisussa. 

Työtäsi on päivittäinen asiakkaittemme auttaminen teknisissä pulmissa (“Google ei toimi! Mitä pitää nappulaa pitää painaa?”). Lisäksi olet tiiviisti mukana suuremmissa asiakasprojekteissa esimerkiksi silloin, kun asiakas ottaa käyttöönsä Google Workspacen. Sinulla riittää kärsivällisyyttä kuunnella eri sidosryhmiä ja olla teknisenä projektipäällikkönä erikokoisissa projekteissa. 

Voisit olla vaikka tällainen:

  • Juttelet luontevasti asiakkaiden kanssa ja ilahdut, kun saat auttaa ja ratkoa ongelmia.
  • Sinulla on jo kokemusta IT-tukena olemisesta ja ymmärrät asiakkaiden tarpeita
  • Haluat jatkuvasti oppia uutta (meillä ei pärjää muuten) ja innostut teknisistä haasteista
  • Sinulla on aiempaa kokemusta pilvipalveluista (GCP, AWS, Azure), päätelaitteista, niiden hallintaympäristöistä sekä hakemistopalveluista
  • Edelliseen kohtaan liittyen sinulla saattaa olla taskussasi jo sertifikaatteja tai ainakin olet valmis niitä hankkimaan
  • Kykenet erittäin itsenäiseen, systemaattiseen työskentelyyn ja osaat organisoida työtäsi niin, että päivät eivät mene häröillessä
  • Mainitsimmeko jo ne asiakkaat? Jaksat tukea heitä positiivisesti päivästä toiseen. 

Tällaista on meno Vallilassa

Cloudpointilla työtavat ja työympäristö kehittyvät jatkuvasti, ihan jo senkin takia, että kasvamme parhaillaan kovaa vauhtia. Niinpä sinunkin työnkuvasi muotoutuu sen mukaan, mihin sitä itse viet ja voit kehittyä ammattilaisena niin paljon kuin pää kestää. Erilaisten Google Cloud -sertifikaattien tekeminen kuuluu kaikkien cloudpointilaisten arkeen.

Konttorillamme Vallilassa ja etäyhteyksien päässä Meetissä kannustamme ja autamme toisiamme sekä teemme tiiviisti yhteistyötä eri alojen ammattilaisten kanssa. 

Lisäksi konttorin jääkaapissa on riittävästi virvokkeita ja kaapissa keksejä. 

Kiinnostaako? 

Laita hakemus ja CV nippuun ja lähetä paketti palkkatoivomuksen kera Pooliaan, jossa Neea (0207290843 tai neea@poolia.fi) ja Annastiina (0207290835 tai annastiina@poolia.fi) hoitavat ensimmäiset juttelut kanssasi. Haastattelut alkavat saman tien ja työt mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.