Mikä on Google G Suite

Google G Suite (aikaisemmin Google Apps for Work) on monipuolinen kokonaisuus viestintäsovelluksia, jotka ovat käytettävissäsi yhdellä kirjautumisella, yhdellä hinnalla, kaikilta laitteilla ja aina turvallisesti Googlen pilvestä. Ja tietysti yrityksesi omalla verkkotunnuksella varustettuna (esim.teppo.testi@yritys.fi).

Google G Suite sisältää mm. ammattimaisen sähköpostin, verkkotallennustilan, jaetut kalenterit, videokokoukset ja paljon muuta. Se on luotu liiketoimintaa varten kaikenkokoisille yrityksille ja kuntasektorille, suunniteltu tukemaan työskentelyä monipuolisista lähtökohdista ja rakennettu turvalliseksi. G Suite tuoteperheestä on tarjolla 3 eri versioita (Basic, Business ja Enterprise), joista voit tarpeesi mukaan valita käyttöösi parhaiten sopivan.

Voit poimia kokonaisuudesta tarpeisiisi sopivat palikat tai hyödyntää niitä kaikkia. Kokonaisuuden hallinnointi tapahtuu keskitetysti sovellusten hallintapaneelista, jossa luot helposti uudet käyttäjät ja resetoit salasanat. Hallintapaneelista löytyy myös laitehallinta ominaisuuksia yrityksen mobiililaitteille ja Chrome-tietokoneille.

Parhaat ideat syntyvät yhdessä. Google G Suite tuo tiimisi yhteen ja tarjoaa työskentelyalustan, jossa ideoiden voi antaa virrata tekniikkaan keskittymisen sijaan.

Lue, miksi Google G Suite