Miksi Google G Suite?

Google G Suite sisältää mm. ammattimaisen sähköpostin, verkkotallennustilan, jaetut kalenterit, videokokoukset ja paljon muuta. Se on luotu liiketoimintaa varten kaikenkokoisille yrityksille ja kuntasektorille, suunniteltu tukemaan työskentelyä monipuolisista lähtökohdista ja rakennettu turvalliseksi.

Kaikkialta, kaikilta laitteilta

Hyvä työväline sopeutuu sinun tarpeisiisi, ei toisinpäin. Googlen sovellusten avulla pääset käsiksi tietoihisi mistä tahansa laitteesta, jossa on verkkoselain: tietokoneesta, puhelimesta ja tabletilta. Liikkuvuus luo yritykseesi joustavuutta, joka mahdollistaa monipuoliset työskentelyratkaisut useista toimipisteistä etätyöskentelyyn. Google G Suite mahdollistaa työskentelyn omilla ehdoillasi.

icon-cloud

Ryhmätyössä on voimaa

Yksi idea on hyvä, monta todennäköisesti on parempi. Google G Suite tukee tiimien työskentelyä yhdessä, jolloin hedelmällisimmätkin ideat pääsevät kukoistamaan ja kehittymään. Google G Suite sovellusten avulla voit jakaa ja muokata monen tyyppisiä tiedostoja reaaliajassa – esimerkiksi asiakirjoja, laskentataulukoita ja esityksiä. Niiden muokkaaminen onnistuu tietysti kaikilta laitteilta.

Kun työskennellään Googlen sovelluksilla, voidaan unohtaa aikaa vievä sähköpostin edestakaisin lähettely ja monien tiedostoversioiden kanssa taistelu. Dokumenttien tallentaminen verkkoon merkitsee sitä, että kaikilla on automaattisesti käytössään jokaisen tiedoston viimeisin versio.

icon-group

Turvallisesti

Tieto on usein yrityksen arvokkainta omaisuutta. Siksi Google G Suite sisältää lukuisia turvaominaisuuksia arvokkaimpasi tallessa pitämiseksi. Tietosi kuuluvat sinulle ja Google G Suite -työkalujen avulla voit hallita niitä, mukaan lukien kenelle ja miten niitä jaetaan. Google takaa 99,9% käytettävyyden tuotteilleen.

Google G Suite ja Googlen palvelinkeskukset ovat SSAE 16/ISAE 3402 Type II SOC 2 -tarkistettuja ja ne ovat saaneet ISO 27001 -sertifikaatin.

icon-security

Kustannussäästöt

Kalliit investoinnit palvelinlaitteisiin ja niiden ylläpitämiseen sekä lukuisiin lisensseihin voi suosiolla unohtaa. Google Cloud kokonaisuus sisältää niin monipuolisesti erilaisia toimintoja, että sinun ei tarvitse enää maksaa erikseen hankkiaksesi videoneuvottelutoimintoja tai toimistosovelluksia. Nämä sisältyvät G Suite -palvelun hintaan. Myös monia pullonkauloja pystyy välttämään Googlen sovellusten toimiessa saumattomasti yhteen useiden muiden palveluiden kanssa.

icon-saves

Ylläpidon helppoutta

Raskas perinteinen IT on kallista ylläpitää. Useasta eri paikasta edullisesti hankitut kokonaisuuden palaset sen sijaan ovat hankalasti hallittavia. Google G Suiten kanssa saat kaiken yhdessä paketissa, edulliseen hintaan ja käytössäsi on aina tuoreimmat ohjelmistopäivitykset turvallisuus ominaisuuksineen. Sinun ei tarvitse ostaa tai ylläpitää palvelimia, ja kaikkea voidaan hallita yhdestä käyttöliittymästä. Ketterä järjestelmä elää yrityksesi liiketoiminnan mukana. Hallinta ei ole koskaan ollut näin helppoa!

LUE MIKSI CLOUDPOINT

icon-admin