Määrätietoisesti, suunnitellusti ja aikataulussa

Sinä haluat yritykseesi muutoksen. Me autamme toteutuksessa.

Google Cloud -pilviratkaisut tuovat yrityksesi työn organisointiin joustavuutta, monipuolisuutta, kustannussäästöjä ja teknisen ylläpidon helppoutta. Ei kannata tehdä hankalasti, kun voi tehdä helpommin!

Ota yhteyttä Cloudpointiin, niin siirretään yrityksesi toimintaympäristö pilveen! Muutos koostuu neljästä vaiheesta. 

natalya-letunova-nJ07EiRkMUY-unsplash

1. vaihe: Muutoksen askeleiden suunnittelu

"Äh, ei me kyllä itse osata. Tähän tarvitaan apua."

Kun yrityksessä siirrytään käyttämään uusia työvälineitä, teknisen ympäristön lisäksi myös työskentelytavat muuttuvat. Silloin muutoksenhallinta on ratkaiseva osa onnistunutta siirtymää. Kun muutoksen askelmerkit mietitään huolellisesti, uudet työtavat ja -välineet saadaan onnistuneesti käyttöön yrityksen arjessa ja samalla herätetään henkilöstön kiinnostus niiden käyttöön.

 

CP_fb-1

2. vaihe: Cloudpoint huolehtii käyttöönotosta

"Mahtavaa, Cloudpointin tyypit hoitavat kaiken käyttöönottovaiheen säädön!"

Google Cloud -ratkaisujen käyttöönottaminen osaavan kumppanin kanssa varmistaa onnistumisen kerrasta. Huolehdimme, että kokonaisuus toteutetaan yhteensopivasti muiden järjestelmienne kanssa, tietoturvavaatimukset täyttäen.

Meidän kanssamme käyttöönotto onnistuu aina. Ei meillä ole muuta vaihtoehtoa. 

m-accelerator-zJYMJIrQYTE-unsplash

3. vaihe: Cloudpoint kouluttaa henkilöstösi

"Ei tämä ollutkaan niin vaikeaa!"

Henkilöstön kouluttaminen ei ole koskaan hukkaan heitettyä aikaa. Koulutuksissa vahvistetaan käyttäjien osaamista, millä on suora vaikutus työn tehokkuuteen ja virheiden vähenemiseen. Osaava henkilökunta osaa hyödyntää Google Cloud -ratkaisujen koko potentiaalin yrityksesi eduksi. Saat meiltä ammattitaidolla toteutettuja koulutuksia osana käyttöönottoprosessia tai yksittäisinä koulutuksina sen jälkeen.

pexels-julia-m-cameron-6995402

4. vaihe: Emme jätä yksin - tuki muutoksen jälkeen

"Taisin painaa jotain outoa linkkiä. Mitäs nyt?"

Olemme asiakkaittemme tukena Google Cloud -sovellusten käyttöönotossa ja seisomme taustalla tukena sen jälkeen. Ongelman osuessa kohdalle meidät tavoittaa viestillä ja puhelimitse. 

Tarjontaamme kuuluvat jatkuvat tukisopimukset, tapausveloitteiset palvelut ja arkisin klo 8–17.00 päivystävä tukipuhelin 0600-309900 (1,98 €/min+pvm).

Punapaitainen mies tuulettaa ilosta

onnistui! Lue asiakkaittemme kokemuksia

Cloudpoint on saanut auttaa satoja asiakkaita Google-ympäristöjen käyttöön. Milloin saisimme tehdä sinun organisaatiosi muutoksesta asiakastarinan?

Joko aloitetaan?

Ota yhteyttä!