Miksi Google Cloud?

Googlen pilviratkaisut on luotu liiketoiminnan kehittämiseksi kaikenkokoisille organisaatioille, suunniteltu tukemaan työskentelyä monipuolisista lähtökohdista ja rakennettu turvalliseksi. Sen keskeisinä elementteinä on tukea yhdessä tekemistä, tiedon jakamista ja yhteydenpitoa. Kustannussäästöt muodostuvat kokonaisuuden lopputuloksena.

 

Kustannussäästöt

Paitsi että Googlen pilviratkaisut ovat hinnoittelultaan edullisia, muodostuu suuri osa kustannussäästöistä työn tehostumisen ja päällekäisten toimintojen karsimisen tuloksena. Mieti kuinka paljon tuottavampi henkilöstösi voi olla, jos jokainen heistä säästää päivän aikana useita kertoja 10 sekuntia aikaa eri toiminnoista.

icon-saves

Ryhmätyössä on voimaa

Yksi idea on hyvä, monta todennäköisesti on paljon parempi. Googlen pilviratkaisut tukevat tiimien yhdessä työskentelyä kaikista sijainneista, jolloin ideat pääsevät kukoistamaan. Avoin tiedonkulku on olennainen osa nykyaikaista työskentelyä, jossa kirjurinrooli voidaan unohtaa ja sisältö tuottaa kollektiivisesti tiimien kesken.

icon-group

Kaikkialta, kaikilta laitteilta

Hyvä työväline sopeutuu sinun tarpeisiisi, ei toisinpäin. Googlen ratkaisujen avulla pääset käsiksi tietoihisi mistä tahansa laitteesta, jossa on verkkoselain: tietokoneesta, puhelimesta ja tabletilta. Liikkuvuus luo yritykseesi joustavuutta, joka mahdollistaa monipuoliset työskentelyratkaisut useista toimipisteistä etätyöskentelyyn.

icon-cloud

Ylläpidon helppoutta

Perinteinen IT on kallista ylläpitää. Useasta eri paikasta edullisesti hankitut kokonaisuuden palaset sen sijaan ovat hankalasti hallittavia. Google Cloud tarjoaa kaiken yhdessä paketissa. Sinun ei tarvitse ostaa tai ylläpitää palvelimia, ja kaikkea voidaan hallita yhdestä käyttöliittymästä. Ketterä järjestelmä elää yrityksesi liiketoiminnan mukana. Hallinta ei ole koskaan ollut näin helppoa!

icon-admin

Turvallisesti

Tieto on yrityksen arvokkainta omaisuutta. Siksi Google Cloud sisältää lukuisia turvaominaisuuksia arvokkaimpasi tallessa pitämiseksi. Tietosi kuuluvat sinulle ja Google Cloud-ratkaisujen avulla käsittelet niitä helposti. Google takaa 99,9% käytettävyyden tuotteilleen.

Google Cloud ja Googlen palvelinkeskukset ovat SSAE 16/ISAE 3402 Type II SOC 2 -tarkistettuja ja ne ovat saaneet ISO 27001-sertifikaatin, monien muiden turvaluokitusten ohella.

LUE MIKSI CLOUDPOINT

icon-security