Hangouts Meet Kit

Yrityksen videoneuvotteluratkaisu kaikenlaisiin tiloihin

 

Hangouts Meet Kit on yrityksen kokoustilojen videoneuvotteluratkaisu. Se koostuu Googlen huippusuositusta Hangouts-videoneuvottelupalvelusta, jota käytetään Chromebox-tietokoneen avulla. Lisäksi mukana on HD-laatuinen verkkokamera, kaiutin/ mikrofoni ja kaukosäädin. Yhdessä nämä mahdollistavat korkealaatuisten videoneuvottelujen järjestämisen, joita ei häiritse sen kummemmin pätkivä ääni tai kuva, kuin yhteydenmuodostamisen ongelmatkaan. Laitteisto on aina käynnistysvalmiina tilassa, johon se on asennettu ja helpon asennuksen sekä kompaktin kokonsa ansiosta se liikkuu myös nopeasti tilasta toiseen.

Kysy lisätietoja

 

Hangouts Meet Kit ominaisuudet

  • Nopea asennus ja videopuhelun käynnistäminen: Virtuaalinen kokoushuone on pystyssä hetkessä! Hangouts Meet Kit sisältää häikeisevän nopean Asus Chromeboxin, HD-laatuisen verkkokameran, kaikua ehkäisevän kaiutin-mikrofoni yhdistelmän ja kaukosäätimen.
  • Yksinkertaista ja helppoa: Astu huoneeseen, klikkaa videoneuvottelu käyntiin ja aloita. Niin helppoa se on. Tapahtumat voi helposti sopia etukäteen esimerkiksi Google Kalenterin avulla.
  • Kaikkien kanssa, kaikilta laitteilta: Videoneuvottelussa osallistujia voi kerrallaan olla 25. He voivat kirjautua tilaisuuteen jakamasi linkin kautta omista neuvottelutiloistaan, kannettavilta tietokoneiltaan, tableteilta tai puhelimista.