LähestymistapaKäyttöönottoMuutoksenhallintaKoulutusTukipalvelutGoogle Cloud -sovelluskehitys
Lähestymistapa

Lähestymistapa

Google Cloud on kokonaisuus, joka tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen. Oikea kumppani toimii pilottinasi Googlen pilvessä. Valitsemalla meidät kumppaniksesi Google Cloud -ratkaisuihin, olemme rinnallasi suunnittelun ja toteutuksen kaikissa vaiheissa. Huolehdimme Google Cloud -ratkaisujen tietoturvallisesta käyttöönotosta, rakennamme muutosprosessiin toimivan mallin ja koulutamme henkilöstösi. Olemme tukenasi käyttöönoton jälkeenkin jatkuvuussuunnitelussa ja pitkäaikaisen digistrategian toteuttamisessa. Tuomme onnistumisvarmuutta sinne, missä sitä eniten tarvitaan ja huolehdimme, että saat parhaan mahdollisen hyödyn Google Cloud -ratkaisuista.

Käyttöönotto

Käyttöönotto

Google Cloud -ratkaisujen käyttöönottaminen osaavan kumppanin kanssa varmistaa onnistumisen kerrasta. Huolehdimme, että kokonaisuus toteutetaan yhteensopivasti muiden järjestelmienne kanssa, tietoturvavaatimukset täyttäen. Käyttöönottomallimme tarjoaa suoraviivaisen projektin sisältäen tekniset muutostyöt, muutoksenhallinnan ja koulutuksen. Kokonaisuus on suunniteltu joustavaksi, joten sen avulla Google Cloud -ratkaisuihin siirtyvät aina onnistuneesti niin pienet kuin suuretkin organisaatiot.

Muutoksenhallinta

Muutoksenhallinta

Uusiin työvälineisiin siirryttäessä teknisen ympäristön lisäksi myös työskentelytavat kokevat muutoksen. Muutoksenhallinta on ratkaiseva osa onnistunutta siirtymää. Sen avulla pyritään välttämään muutoksesta aiheutuva stressi käyttäjien keskuudessa, ja herättämään kiinnostus uusia työskentelytapoja kohtaan, sekä johtamaan hallitusti niiden jalkauttaminen käytännön tasolle. Onnistunut muutos näkyy tuloksellisuudessa.

Koulutus

Koulutus

Henkilöstön kouluttaminen ei ole koskaan hukkaan heitettyä aikaan. Koulutuksissa vahvistetaan käyttäjien osaamista, jolla on suora vaikutus työn tehokkuuteen ja virheiden vähenemiseen. Osaava henkilökunta osaa hyödyntää Google Cloud -ratkaisujen koko potentiaalin organisaatiosi eduksi. Saat meiltä ammattitaidolla toteutettuja koulutuksia osana käyttöönottoprosessia tai yksittäisinä koulutuksina sen jälkeen.

Tukipalvelut

Tukipalvelut

Olemme asiakkaidemme tukena Google Cloud -ratkaisujen käyttöönotossa ja seisomme taustalla tukena sen jälkeenkin. Ongelman osuessa kohdalle meidät tavoittaa viestillä ja puhelimitse. Tukipalvelumme tarkoituksena on tukea Sinua aina silloin, kun sitä tarvitset.

Tarjoamme tukipalveluita jatkuvina tukisopimuksina, tuntiveloitteisesti tai 0600-309900 (1,98 €/min+pvm) numerossa arkisin klo 9.00–16.30.

Google Cloud -sovelluskehitys

Google Cloud -sovelluskehitys

Suunnittelemme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa ohjelmistoja, integraatioita ja automaatioita, sekä räätälöityjä lisätoimintoja hyödyntäen Google Cloud Platform -kehitysalustaa. Toimimme ketterän kehityksen periaatteita nuodattaen, tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Autamme sinua määrittelemään tarpeesi, ja linjaamaan palvelunmuotoilua sen kaikissa vaiheissa.

Oman kehitystyömme tuloksena on syntynyt mm. Nomen.