LähestymistapaKäyttöönotto ja migraatioMuutoksenhallintaKoulutusTukipalvelutGoogle Cloud sovelluskehitys
Lähestymistapa

Lähestymistapa

Oikean kumppanin kanssa suurikin muutos sujuu onnistuneesti. Valitsemalla meidät Google Cloud ratkaisujen kumppaniksesi, huolehdimme sovellusten käyttöönotosta, koulutamme henkilöstösi ja tarjoamme ammattitaitoista tukea käyttöönoton jälkeenkin. Tuomme onnistumisvarmuutta sinne, missä sitä eniten tarvitaan ja huolehdimme, että saat parhaan mahdollisen hyödyn Google G Suite-sovelluksista, Cloud Platform sovelluksista ja Chrome-laitteista.

Käyttöönotto ja migraatio

Käyttöönotto ja migraatio

Organisaatioiden arki on usein kiireistä, eikä sitä haluta kuormittaa suurilla muutoksilla. Google G Suite -käyttöönotto oikean kumppanin kanssa minimoi lisäkiireen ja kuormituksen. Käyttöönottomallimme tarjoaa suoraviivaisen projektin sisältäen muutoksenhallinnan, tekniset muutostyöt ja koulutuksen. Kokonaisuus on suunniteltu joustavaksi, joten sen avulla Google G Suite-sovelluksiin siirtyvät niin pienet kuin suuretkin yritykset ja kunnat, aina onnistuneesti.

Muutoksenhallinta

Muutoksenhallinta

Uusiin työvälineisiin siirryttäessä teknisen ympäristön lisäksi myös työskentelytavat kokevat muutoksen. Ammattitaitoinen muutoksenhallinta on ratkaiseva osa onnistunutta siirtymää, jolla taataan myönteinen ja ammattitaidolla hallittu muutos. Sen avulla pyritään välttämään muutoksesta aiheutuva stressi käyttäjien keskuudessa ja herättämään kiinnostus uusia työskentelytapoja kohtaan, sekä johtamaan hallitusti niiden jalkauttaminen käytännön tasolle. Onnistunut muutos näkyy tuloksellisuudessa.
Googlen mallin mukaan toteutettu muutoksenhallinta tukee yhteistyössä koulutusten kanssa saumattomasti kokonaisvaltaista Google for Work-käyttöönottoa.

Koulutus

Koulutus

Henkilöstön kouluttaminen ei ole koskaan hukkaan heitettyä aikaan. Koulutuksissa vahvistetaan

käyttäjien osaamista, jolla on suora vaikutus työn tehokkuuteen ja virheiden vähenemiseen. Osaava henkilökunta osaa hyödyntää Google G Suite-sovellusten ja Chrome-laitteiden koko potentiaalin yrityksesi eduksi.

Saat meiltä ammattitaidolla toteutettuja koulutuksia Google G Suite-sovelluksiin liittyen osana käyttöönotto prosessia ja yksittäisinä koulutuksina sen jälkeen.

Esimerkkejä suosituista koulutuspalveluistamme:

  • Google G suite peruskoulutus (Gmail, Google Kalenteri, Google Drive) uusille käyttäjille
  • Google G Suite kertauskoulutus (Gmail, Google Kalenteri, Google Drive) uusien ominaisuuksien sisäistämiseksi ja osaamisen ylläpitämiseksi ajantasalla
  • Google Driven tehokäyttö
  • Google+ yrityksen viestintäratkaisuna
  • YouTube kanavat ja Google+
  • Google Sivustot workshop
  • Google G Suite hallinta ja ylläpito administraattoreille
  • Chrome-laitteet koulutukset
Tukipalvelut

Tukipalvelut

Olemme asiakkaidemme tukena Google Cloud ratkaisujen käyttöönotossa ja seisomme taustalla tukena sen jälkeenkin. Ongelman osuessa kohdalle, meidät tavoittaa viestillä ja puhelimitse. Tukipalvelumme tarkoituksena on tukea Sinua aina silloin kun sitä tarvitset.

Tarjoamme tukipalveluita jatkuvina tukisopimuksina, tuntiveloitteisesti tai 0600-309900 (1,98€/min+pvm) numerossa arkisin klo.9.00-16.30.

Google Cloud sovelluskehitys

Google Cloud sovelluskehitys

Kehitämme räätälöityjä lisätoimintoja Google G Suite-sovelluksiin, hyödyntäen Googlen uusimpia sovelluskehityksen tekniikoita, kuten Google Cloud Platformia ja Googlen ohjelmistorajapintoja (API). Meillä on kokemusta erilaisten yritysten tarpeisiin rakennettujen sovellusten kehittämisestä. Lisäksi olemme kehittäneet muutamia tuotteita avoimesti ladattavaksi.

Cloudpointin julkaisemia tuotteita: