NOSTA YRITYKSESI ARKI UUDELLE TASOLLE JA PÄIVITÄ SÄHKÖPOSTISI PAREMPAAN

Tarjoamme yhteistyössä WP-palvelu.fi:n kanssa mahdollisuuden päivittää perinteinen sähköpostipalvelunne nykyaikaiseen Google G Suite-toimistopakettiin. Valitsemalla Google G Suite-palvelun saat yrityksesi käyttöön paketin nykyaikaisia viestintäsovelluksia, joiden avulla hoidat yrityksesi liikentoimintaan liittyvää sähköpostiviestintää, pidät yhteyttä asiakkaisiin ja aikataulutat tärkeät tapaamiset. Vähintään yhtä tärkeää on WP-palvelu.fi:ssä toimiva yrityksesi verkkosivusto, joka säilyy ennallaan. Me Cloudpointilla olemme Googlen virallinen jälleenmyyjä Suomessa ja yhteistyömme WP-palvelu.fi:n kanssa mahdollistaa parhaiden yritystyökalujen hankkimisen yhdestä paikasta.

Tutustu Google G Suite-toimistokokonaisuuteen

 

TILAA JO TÄNÄÄN

Tarjouksena WP-palvelu.fi:n asiakkaille tarjoamme palvelun aktivoinnin hintaan 250€ + G Suite-tilit (alv0%).

Google G Suite tilien hinta on 5.20€/kk/käyttäjä tai rajoittamattomalla tallennustilalla 10,40€/kk/käyttäjä. Voit tilata palvelun suoraan kauttamme tai olemalla yhteydessä WP-palvelu.fi:hin. Kerro meille tilausta tehdessäsi, että olet WP-palvelu.fi:n asiakas. Sen jälkeen voit istua alas, me hoidamme yhdessä WP-palvelu.fi:n kanssa palvelun aktivoimiseen liittyvän teknisen osan puolestasi.

gmail

MIKSI VALITA GOOGLE G SUITE?

Google G Suite on luotu liiketoimintaa varten kaikenkokoisille yrityksille, suunniteltu tukemaan työskentelyä monipuolisista lähtökohdista ja rakennettu turvalliseksi.

  • Gmail-sähköposti ja Drive tallennustila tiedostoille sisältävät runsaasti tallennustilaa: 30GB/käyttäjä tai Unlimited versiossa rajoittamattomasti (kyllä, luit oikein, rajoittamattomasti!)
  • Google for Work-sähköposti ja muut sovellukset toimivat kaikissa mobiililaitteissa
  • Google-työkaluilla työskentelet joustavasti pilvessä; kaikilta laitteilta, aina siellä missä olet
  • Ei enää päivitysten asentamista, Google-työkalut päivittyvät automaattisesti ja ovat aina ajan tasalla
  • Käytössäsi on salamannopeat hakutoiminnot, joilla löydät etsimäsi hetkessä
  • Google G Suite on paljon muutakin kuin huippuluokkainen sähköposti: samaan hintaan sisältyy tehokas kalenteri yrityskäyttöön, videoneuvottelut, turvallinen tallennustila tiedostoille ja paljon muuta.
  • Cloudpointin kautta saat aina tarvittaessa tukea palvelun käyttöön.

Lue: Miksi Google G Suite