Chromebox for Meetings

Yrityksen videoneuvotteluratkaisu kaikenlaisiin tiloihin

 

Chromebox for Meetings on yrityksen kokoustilojen videoneuvotteluratkaisu. Se koostuu Googlen huippusuositusta Hangouts-videoneuvottelupalvelusta, jota käytetään Chromebox-tietokoneen avulla. Lisäksi mukana on HD-laatuinen verkkokamera, kaiutin/ mikrofoni ja kaukosäädin. Yhdessä nämä mahdollistavat korkealaatuisten videoneuvottelujen järjestämisen, joita ei häiritse sen kummemmin pätkivä ääni tai kuva, kuin yhteydenmuodostamisen ongelmatkaan. Laitteisto on aina käynnistysvalmiina tilassa, johon se on asennettu ja helpon asennuksen sekä kompaktin kokonsa ansiosta se liikkuu myös nopeasti tilasta toiseen.

Kysy lisätietoja

 

 Chromebox for Meetings ominaisuudet

  • Nopea asennus ja videopuhelun käynnistäminen: Virtuaalinen kokoushuone on pystyssä hetkessä! Chromebox for Meetings sisältää häikeisevän nopean Intel Core i7-pohjaisen Chromeboxin, HD-laatuisen verkkokameran, kaiutin-mikrofoni yhdistelmän ja kaukosäätimen.
  • Yksinkertaista ja helppoa: Astu huoneeseen, klikkaa videoneuvottelu käyntiin ja aloita. Niin helppoa se on. Tapahtumat voi helposti sopia etukäteen esimerkiksi Google Kalenterin avulla.
  • Kaikkien kanssa, kaikilta laitteilta: Videoneuvottelussa osallistujia voi kerrallaan olla 25. He voivat kirjautua tilaisuuteen jakamasi linkin kautta omista neuvottelutiloistaan, kannettavilta tietokoneiltaan, tableteilta tai puhelimista. Chromebox for Meetings ei vaadi toimiakseen käyttäjiltä Google-tiliä, mutta saat siitä enemmän irti yhdessä Google G Suiten kanssa.