Google G Suite Basic

Google G Suite Basic on yrityksille ja kuntasektorille suunnattu monipuolinen kokonaisuus viestintäsovelluksia, jotka ovat käytettävissä yhdellä kirjautumisella, yhdellä hinnalla, kaikilta laitteilla ja aina turvallisesti Googlen pilvestä. Ja tietysti organisaatiosi omalla verkkotunnuksella varustettuna. Kattavan palveluvalikoimamme avulla varmistat helpon käyttöönoton ja liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla tukevan jatkuvuussuunnittelun.

G Suite Basic on tuotekokonaisuuden perusversio. Jos tarpeesi ovat vaativammat, tutustu G Suite Business ja G Suite Enterprise -versioihin. Ne pitävät sisällään kaikki perustoiminnot, mutta lisäksi saat rajattoman tallennustilan ja Enterprise-tason vaativamukset täyttävät lisätoiminnot.

Gmail

Maailman tunnetuin sähköposti Gmail tarjoaa 99,9% käyttötakuun (SLA) lisäksi runsaat 30 GB:tä jaettua tallennustilaa Driven kanssa jokaista käyttäjää kohti (G Suite Business ja Enterprise sisältävät rajattoman tallennustilan). Tehokkuudessaan ainutlaatuisten hakuominaisuuksien ansiosta on helppo löytää etsimänsä, viestien organisointi tunnisteiden ja suodattimien avulla helpottaa työskentelyä ja offline-ominaisuudet mahdollistavat työskentelyn silloin kun verkkoyhteys ei ole saatavilla. Yhteydenpito kollegoihin tapahtuu sisäänrakennetun Hangouts-pikaviestimen avulla.

googlemail-128

Drive

Drive on työskentelyalusta ja tallennustila verkossa, jossa työskentelet aidosti reaaliajassa muiden käyttäjien kanssa. Kaikki tiedostot ovat käytettävissä kaikkialta ja Google Dokumenttien avulla loihdit niin tekstiasiakirjat, laskentataulukot kuin esityksetkin. Jos tallennustilan tarve on suuri, voit hankkia Driven rajoittamattomalla tilalla varustettuna (sisältyy G Suite Business ja Enterprise tuoteversioihin).

google-drive128

Google toimisto-ohjelmat

Google Dokumentit on yritystason vaatimukset täyttävät toimisto-ohjelmien kokonaisuus, joka koostuu Docs-tekstinkäsittelyohjelmasta, Sheets-laskentataulukoista, Drawings-piirroksista, Slides-esityksistä ja Forms-lomakkeista.

Kalenteri

Google Kalenteri tukee yhdessä työskentelyä jaettujen kalentereiden muodossa, joten tapaamisten sopimista helpottavat kalenterikutsut. Kalenteri yhdistyy saumattomasti muihin Googlen tuotteisiin tehden ajanhallinnasta helppoa.

calendar-128

Hangouts Meet

Hangouts Meet on helppokäyttöinen videoneuvotteluratkaisu, joka taipuu myös ryhmäkeskusteluja tukevaksi pikaviestimeksi. Sen toiminnallisuudet on sisäänrakennettu muihin Google-sovelluksiin, mutta sen käyttäminen onnistuu myös omana sovelluksenaan tietokoneella ja mobiililaitteissa.

Hangoutsiin voi kerralla kirjautua 25 käyttäjää. G Suite Enterprise sisältää Hangoutsin 100 samanaikaiselle osallistujalle, taltiointi mahdollisuuden Drivelle, videopuhelun PIN-koodin ja monia muita erityisominaisuuksia.

Google Sivustot

Helppokäyttöinen Google Sites on käyttäjäystävällinen työkalu erilaisten intranet- ja projektityötilojen luomiseksi ja ylläpitämiseksi. Käyttöoikeuden sivustoon voi jakaa julkiseksi tai valitsemilleen henkilöille. Koodausosaaminen ei ole tarpeen, niin helppokäyttöiseksi Sivustot on tehty.

Google+

Google+ tuo sovelluskokonaisuuteen ripauksen sosiaalista mediaa. Kuvat, päivitykset ja yrityksen sivut leviävät rajatusti tai julkisesti, mutta erityisesti yrityksille suunnatuista toiminnoista löytyy paljon vaihtoehtoja, joiden avulla Google+ muotoutuu yrityksen sisäiseksi sosiaaliseksi yhteydenpidon kanavaksi.

Google Keep & Tasks

Keep ja Tasks -sovellukset auttavat sinua pysymään ajantasalla. Molemmat tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia tehdä muistiinpanoja kirjoittaen, suoraan sähköpostista, piirtäen, kuvien avulla tai tehtävälistojen muodossa. Muistiinpanojen jakaminen kollegoiden kanssa tukee yhdessä työskentelyä.

Google G Suite luotettavan kumppanin avustuksella

Cloudpoint on Googlen virallinen yhteistyökumppani Suomessa. Olemme työskennelleet Googlen palveluiden parissa vuodesta 2009. Meihin luottaa 1500 kunta-asiakkaan lisäksi suuri joukko yrityksiä pienistä suuriin.

Lue miksi Cloudpoint?