Google G Suite Basic

Google G Suite Basic (aikaisemmin Google for Work) on yrityksille ja kuntasektorille suunnattu monipuolinen kokonaisuus viestintäsovelluksia, jotka ovat käytettävissä yhdellä kirjautumisella, yhdellä hinnalla, kaikilta laitteilla ja aina turvallisesti Googlen pilvestä. Ja tietysti organisaatiosi omalla verkkotunnuksella varustettuna. Kattavan palveluvalikoimamme avulla varmistat helpon käyttöönoton ja liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla tukevan jatkuvuussuunnittelun.

G Suite Basic on tuotekokonaisuuden perusversio. Jos tarpeesi ovat vaativammat, tutustu G Suite Business ja G Suite Enterprise versioihin. Ne pitävät sisällään kaiken sen mitä Basic, mutta lisäksi saat rajattoman tallennustilan ja paljon enemmän.

 Lue miksi Google G Suite?

Gmail

Maailman tunnetuin sähköposti Gmail tarjoaa 99,9% käyttötakuun (SLA) lisäksi runsaat 30 GB:tä jaettua tallennustilaa Driven kanssa jokaista käyttäjää kohti (G Suite Business ja Enterprise sisältävät rajattoman tallennustilan). Tehokkuudessaan ainutlaatuisten hakuominaisuuksien ansiosta on helppo löytää etsimänsä, viestien organisointi tunnisteiden ja suodattimien avulla helpottaa työskentelyä ja offline-ominaisuudet mahdollistavat työskentelyn silloin kun verkkoyhteys ei ole saatavilla. Yhteydenpito kollegoihin tapahtuu sisäänrakennetun Hangouts-pikaviestimen avulla.

googlemail-128

Drive

Drive on työskentelyalusta ja tallennustila verkossa, jossa työskentelet aidosti reaaliajassa muiden käyttäjien kanssa. Kaikki tiedostot ovat käytettävissä kaikkialta ja Google Dokumenttien avulla loihdit niin tekstiasiakirjat, laskentataulukot kuin esityksetkin. Jos tallennustilan tarve on suuri, voit hankkia Driven rajoittamattomalla tilalla varustettuna (sisältyy G Suite Business ja Enterprise tuoteversioihin).

google-drive128

Kalenteri

Google Kalenteri tukee yhdessä työskentelyä jaettujen kalentereiden muodossa, joten tapaamisten sopimista helpottavat kalenterikutsut. Kalenteri yhdistyy saumattomasti muihin Googlen tuotteisiin tehden ajanhallinnasta helppoa.

calendar-128

Hangouts -videoneuvottelu

Hangouts on helppokäyttöinen videoneuvotteluratkaisu, joka taipuu myös ryhmäkeskusteluja tukevaksi pikaviestimeksi. Sen toiminnallisuudet on sisäänrakennettu muihin Google-sovelluksiin, mutta sen käyttäminen onnistuu myös omana sovelluksenaan tietokoneella ja mobiililaitteissa.

Hangoutsiin voi kerralla kirjautua 25 käyttäjää. G Suite Enterprise sisältää Hangoutsin 50 samanaikaiselle osallistujalle, taltiointi mahdollisuuden Drivelle, videopuhelun PIN-koodin ja monia muita erityisominaisuuksia.

Hangouts128

Sivustot

Helppokäyttöinen Google Sivustot on käyttäjäystävällinen työkalu erilaisten intranet- ja projektityötila ratkaisut luomiseksi ja ylläpitämiseksi. Käyttöoikeuden sivustoon voi jakaa julkiseksi tai valitsemilleen henkilöille. Koodausosaaminen ei ole tarpeen, niin helppokäyttöiseksi Sivustot on tehty.

sites-128

Google+

Google+ tuo sovelluskokonaisuuteen ripauksen sosiaalista mediaa. Kuvat, päivitykset ja yrityksen sivut leviävät rajatusti tai julkisesti, mutta erityisesti yrityksille suunnatuista toiminnoista löytyy paljon vaihtoehtoja, joiden avulla Google+ muotoutuu yrityksen sisäiseksi sosiaaliseksi yhteydenpidon kanavaksi.

Google G Suite luotettavan kumppanin avustuksella

Cloudpoint on Googlen virallinen yhteistyökumppani Suomessa. Googlen palveluita olemme toimittaneet jo vuodesta 2009 alkaen. Vuosien aikana olemme toteuttaneet yli 800 asiakastoimitusta yli 150 000 käyttäjälle. Tiimimme täydentää luontevasti omaa IT -osaamistanne.

Lue miksi Cloudpoint?