Google G Suite Business

Google G Suite Business (aikaisemmin Unlimited) on Google G Suite -palvelun laajempi versio, joka tarjoaa rajattoman tallennustilan Drivelle ja sähköpostiin, kaikki Basic version ominaisuudet, sekä Google Vault -pysyväisarkistoinnin sähköposteille, chateille ja tiedostoille. Google G Suite -organisaatiot voivat päivittää tuotteen Google G Suite Business -versioon tai voit aloittaa Googlen sovellusten käytön suoraan G Suite Business asiakkaana.

 

Järeämpi Drive

G Suite Business versiossa Drive sisältää rajoittamattoman määrän tallennustilaa tiedostoille, kansioille, varmuuskopioille ja kaikelle tärkeälle. Voit jakaa jopa 5 TB:n suuruisia tiedostoja toisille käyttäjille!

Kaikki tiedostosi synkronoituvat tietokoneen, puhelimen ja tabletin välillä, mukaan lukien Microsoft Office -tiedostot (joita voit myös muokata Drivellä). Pääset käsiksi töihisi milloin haluat, sijainnista riippumatta, myös offline-tilassa ja koko tiimilläsi on aina tuorein tieto saatavillaan.

(*Tilit, joilla on vähemmän kuin 5 käyttäjää, saavat 1 Tb käyttäjäkohtaista tallennustilaa.)

Drive on ratkaisu jokaisen yrityksen tarpeisiin. Se soveltuu käytettäväksi yhdessä muiden järjestelmiesi kanssa, olivatpa ne millaisia tahansa.

Google G Suite -käyttäjät voivat päivittää tuotteen Google G Suite Business -versioon, jolloin kaikki ominaisuudet ja rajaton tallennustila saadaan käyttöön.

 

 

Turvallinen ja luotettava

G Suite Business ja Drive -palvelu sisältää kymmeniä yritystason vaatimukset täyttäviä kriittisiä turvaominaisuuksia, jotka on suunniteltu pitämään yrityksesi tieto turvassa.

  • Drive ja sen käyttämät palvelinkeskukset ovat SSAE 16- / ISAE 3402 Type II SOC 2 -hyväksyttyjä ja ISO 27001 -sertifioituja. Erityissäännöksiä vaativia teollisuuden aloja ja maantieteellisiä alueita varten Google Drive noudattaa FISMA-, FERPA- ja HIPAA-säännöksiä ja Safe Harbor -tietosuojadirektiivejä.
  • Kaikki Drivelle tallennettu tieto on salattua ja sellaisena se myös liikkuu palvelinkeskusten välillä, palvelinkeskuksista päätelaitteellesi ja silloinkin kun ne sijaitsevat mobiililaitteellasi.

Sinä omistat tietosi ja työkalujen avulla voit hallita niitä, esimerkiksi kenelle ja miten niitä jaetaan. Palvelun taustalla toimii Googlen järeä palvelinkeskusverkosto, joka takaa 99,9 prosenttisen* luotettavan pääsyn tietoihisi ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

(Palvelutasosopimuksen takuu on 99,9 prosentin käytettävyys ilman suunniteltuja käyttökatkoksia)

section1-tab2-safe

Google Vault

Vault -pysyväisarkistoinnin avulla varmuuskopioit sähköpostit, pikaviestit ja tiedostot turvalliseen säilöön. Tehokkaiden hakuominaisuuksien ansiosta löydät nopeasti etsimäsi.

Sähköposteja, pikaviestejä ja tiedostoja koskevat säilytyskäytännöt mahdollistavat sen, että yritykset voivat määrittää vakiosäilytyskäytäntöjä Gmail-viesteille ja pikaviesteille. Kun viestin säilytysaika päättyy, säilytyskäytäntöjen noudattaminen varmistetaan automaattisesti. Automaattinen prosessi varmistaa, ettei säilytysvaatimusten alaisia tietoja poisteta. Viestien säilytysvaatimukset takaavat sen, että sähköposti- ja pikaviestit voidaan säilyttää tavallista säilytysaikaa pidempään lainopillisista tai tutkinnallisista syistä.