Google G Suite Business

Google G Suite Business on G Suite-palvelun laajempi versio, joka tarjoaa rajattoman tallennustilan Drivelle ja sähköpostiin, kaikki Basic-version ominaisuudet, sekä Google Vault-pysyväisarkistoinnin sähköposteille, pikaviesteille ja tiedostoille. Google G Suite -asiakkaat voivat päivittää tuotteen G Suite Business-versioon, tai voit aloittaa Googlen-sovellusten käytön suoraan G Suite Business asiakkaana.

 

Team Drive & rajaton tallennustila

G Suite Business-versiossa Drive sisältää rajoittamattoman määrän tallennustilaa tiedostoille, kansioille, varmuuskopioille ja kaikelle tärkeälle. Voit jakaa jopa 5 TB:n suuruisia tiedostoja toisille käyttäjille!

Kaikki tiedostosi synkronoituvat tietokoneen, puhelimen ja tabletin välillä, mukaan lukien Microsoft Office-tiedostot, joita voit myös muokata Drivellä. Pääset käsiksi töihisi milloin haluat, sijainnista riippumatta, myös offline-tilassa ja koko tiimilläsi on aina tuorein tieto saatavillaan.

Team Drive on Google Driven sisällä toimiva osio, jossa tiimit voivat työskennellä yhdessä entistä tehokkaammin. Tiedon omistajuus on automaattisesti organisaation hallussa, jolloin tiedon kadottamisen mahdollisuudet saadat minimoitua.

 

 

Turvallinen ja luotettava

G Suite Business ja Drive-palvelu sisältää kymmeniä yritystason vaatimukset täyttäviä kriittisiä turvaominaisuuksia, jotka on suunniteltu pitämään yrityksesi tieto turvassa.

  • Drive ja sen käyttämät palvelinkeskukset ovat SSAE 16- / ISAE 3402 Type II SOC 2 -hyväksyttyjä ja ISO 27001 -sertifioituja. Erityissäännöksiä vaativia teollisuuden aloja ja maantieteellisiä alueita varten Google Drive noudattaa FISMA-, FERPA- ja HIPAA-säännöksiä ja Safe Harbor -tietosuojadirektiivejä.
  • Kaikki Drivelle tallennettu tieto on salattua ja sellaisena se myös liikkuu palvelinkeskusten välillä, palvelinkeskuksista päätelaitteellesi ja silloinkin kun ne sijaitsevat mobiililaitteellasi.

Sinä omistat tietosi ja työkalujen avulla voit hallita niitä, esimerkiksi kenelle ja miten niitä jaetaan. Palvelun taustalla toimii Googlen järeä palvelinkeskusverkosto, joka takaa 99,9 prosenttisen* luotettavan pääsyn tietoihisi ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

(Palvelutasosopimuksen takuu on 99,9 prosentin käytettävyys ilman suunniteltuja käyttökatkoksia)

section1-tab2-safe

Google Vault

Vault-pysyväisarkistoinnin avulla varmuuskopioit sähköpostit, pikaviestit ja tiedostot turvalliseen säilöön. Tehokkaiden hakuominaisuuksien ansiosta löydät nopeasti etsimäsi.

Sähköposteja, pikaviestejä ja tiedostoja koskevat säilytyskäytännöt mahdollistavat sen, että yritykset voivat määrittää vakiosäilytyskäytäntöjä Gmail-viesteille ja pikaviesteille. Kun viestin säilytysaika päättyy, säilytyskäytäntöjen noudattaminen varmistetaan automaattisesti. Automaattinen prosessi varmistaa, ettei säilytysvaatimusten alaisia tietoja poisteta. Viestien säilytysvaatimukset takaavat sen, että sähköposti- ja pikaviestit voidaan säilyttää tavallista säilytysaikaa pidempään lainopillisista tai tutkinnallisista syistä.