Hubspot CRM & Sales Hub

Työkalut tukemaan yrityksen kasvua

HubSpot CRM tarjoaa kaikki ominaisuudet, jotka tarvitset järjestääksesi, seurataksesi ja ylläpitääksesi tietoja sekä asiakkuuksistasi että kullanarvoisista liideistäsi. Useita palkintoja voittanut CRM-ratkaisu toimii Hubspot-tuoteperheen sydämenä, jonka yhteyteen tarjoamme Hubspot Sales Hub-myyntityökalut. Niiden avulla hiot yrityksesi myyntiprosessin, tehostat myyntiä ja säästät runsaasti aikaa automatisointien avulla. Hubspot CRM ja Sales Hub on kokonaisuus, joka haastaa perinteiset CRM-ratkaisut ja säästää aikaa myyntityön jokaisessa vaiheessa.

Hubspot CRM ja Sales Hub kumppanina tarjoamme sertifioidut asiantuntijapalvelut Hubspot-ratkaisujen käyttöönottoon, määritykseen ja ylläpitoon. Tekninen tiimimme auttaa tiedon siirrossa aikaisemmasta järjestelmästänne Hubspotiin ja muutoksenhallinnan tiimimme tukee uusien prosessien määrittelyssä tarpeidenne mukaisesti. Lopputuloksena on ketterä projektimalli, jossa siirtymä uuden CRM ja Sales -työkalun hyödyntämiseen muodostetaan yhteistyönä.

Husbpot soveltuu käytettäväksi erinomaisesti Google Workspace- ja Microsoft O365 -tuotteiden rinnalla. Lisäksi Hubspotiin on mahdollista integroida lukuisia muita käytössänne mahdollisesti olevia tuotteita, jolloin Hubspotista muodostuu todellinen yrityksenne asiakkuuksien ja myynnin hallinnan aarrearkku.

Tutustu Hubspot-palveluihimme

Hubspot Sales Hub

Sales Hub-ratkaisujen avulla tehostat yrityksesi myyntiprosesseja ja niiden hallintaa, jolloin aikaa säästyy myyntiprosessin kaikissa vaiheissa. Hyvä työkalu kokoaa yhteen kaiken tarvittavan, kuten viestit, materiaalit, muistiinpanot, soitot ja tapaamiset. Arvailun voi unohtaa: Hubspot Sales Hub-työkalut mahdollistavat viestien seurannan ja nopean reagoinnin asiakkaan tarpeisiin, jolloin kaupat syntyvät lyhyemmässä ajassa.

Varaa demo

Hubspot CRM

Hubspot CRM on nykyaikainen asiakkuudenhallintajärjestelmä, joka kokoaa kaikki yrityksesi tiedot yhteen paikkaan. Jokaisella yrityksellä tulisi olla käytössään CRM-ratkaisu, jonka avulla ylläpidetään tietoa asiakkaista, yhteistyökumppaneista ja potentiaalisesti asiakkuuksista. Hubspot CRM on maksuton ja sen käyttöönottaminen on helppoa!

 

Lue myös:

Hubspotin käyttöönotto

Asiantuntevan kumppanin avustuksella Hubspot-ratkaisujen ottaminen käyttöön on vaivatonta. Me olemme ensimmäinen virallinen Hubspot CRM & Sales -kumppani Pohjoismaissa. Olemme sitoutuneet ylläpitämään korkeatasoista osaamista asiakkaidemme parhaaksi.

Tutustu Hubspot palveluihimme