LumApps

Social Corporate Network Observatory (2016) -tutkimuksen mukaan 64% organisaatioista hyödyntää intranetiä uusien työmenetelmien jalkauttamiseen. Yli puolet tavoittelee organisaation liikkuvuuden ja reagointikyvyn parantamista, jonka lisäksi tärkeänä tavoitteena esille nousee henkilöstön sitouttaminen ja yhteenkuuluvuuden kehittäminen. LumApps on palkittu intranet-ratkaisu, jonka vastaa näihin tarpeisiin. Sen avulla organisaation sisäisen viestinnän keskeiset toiminnot voidaan kerätä yhteen selkeään portaaliin. Perinteisten intranet toimintojen lisäksi, LumAppsin toiminnan keskiössä on henkilöstön yhdessä työskentelyä ja sosiaalisuutta tukevat toiminnot.

LumApps on alunperin ranskalainen yritys, jolla on tällä hetkellä toimistot 7 suurkaupungissa, kolmella eri mantereella. Pohjoismaisena jälleenmyyjänä toimii Cloudpoint. LumApps yhdistää globaalisti yli kaksi miljoonaa työntekijää.

 

Keskeisimmät ominaisuudet

SISÄINEN VIESTINTÄ: Helppokäyttöinen kokonaisuus, joka koostaa yhteen uutiset, organisaation sisäiset tiedot ja antaa henkilöstölle mahdollisuuden käydä keskustelua.

SOSIAALISUUS: Sosiaalisten toimintojen avulla on helppo löytää ja etsiä kollegoita, sekä olla heihin yhteydessä.

YHDESSÄ TYÖSKENTELY: LumApps mahdollistaa projektien luomisen, ja kollegoiden projekteihin liittymisen. Jokainen voi myös seurata mielenkiintoisia aiheita.

LÖYDETTÄVYYS: Tehokkaiden hakutoimintojen avulla on helppo löytää etsimänsä nopeasti. Google G Suite käyttäjien on mahdollista liittää LumAppsiin Cloud Search.

KUSTOMOINTI: LumAppsin ulkoasu on kustomoitavissa oman organisaation brändin mukaiseksi.

MOBILITEETTI: LumApps on suunniteltu tukemaan liikkuvaa työskentelyä, useilta eri laitteilta. LumApps mobiilisovellus on julkaistu Android ja iOS -laitteille. Muilla laitteilla käyttö tapahtuu internet-selaimen kautta.

 

LUMAPPS INTEGROITUU SUURIMPIIN PILVIPALVELUIHIN

 

Google G Suite

LumApps on ainoa intranet-ratkaisu, jota Google suosittelee käytettäväksi tuotteidensa kanssa. Lisäksi Google on myöntänyt LumAppsille Google Solution Innovation Award -palkinnon. LumApps tukee saumattomasti Google-sovellusten innovatiivisia ominaisuuksia ja organisaatiokohtaisia asetuksia.

LumAppsista on saatavissa myös education-versio, joka toimii yhdessä G Suite for Education-palvelun kanssa.

 

Microsoft O365

LumApps integroituu yhteen Microsoft Office 365 -sovellusten ja Azure Active Directory kanssa.

 

Google G Suiten ja Microsoft Office 365:den lisäksi LumApps toimii yhdessä useiden kolmannen osapuolen sovellusten kanssa, kuten ProcessMaker, Draw.io, Zapier ja AwesomeTable.

 

Kysy lisätietoja