IT-pääkäyttäjän paras kaveri on Cloudpointilta hankittu Chrome Education Upgrade -laitehallintalisenssi.

Oppilaitoksen laitteiden hallinta on helppoa määrästä riippumatta

Cloudpointin sininen Onnistumisvarmuutta-tunnud

Hanki Chromebookien laitehallintalisenssi Cloudpointilta - saat kaupan päälle mittavat lisäpalvelut

Kun opetuksen järjestäjänä hankit koko kunnan tai yksittäisen oppilaitoksen Chrome-laitteiden laitehallintalisenssit Cloudpointilta, saat rinnallesi Suomen kokeneimman Google Cloud -kumppanin. Cloudpoint on toimittanut asiakkailleen yli 150 000 Chrome-laitetta!

Kun hankit oppilaitoksesi lisenssit Cloudpointilta, saat kaupan päälle seuraavat palvelut:
 • Zero touch -käyttöönottopalvelun, joka tekee Chrome-laitteiden käyttöönotosta vieläkin
  helpompaa. Lue Zero touch -käyttöönotosta tästä
 • Edudata Starterin käyttöoikeuden: saat käyttöösi vieläkin laajemman Chrome-laitteiden hallinnan ja laitteiden raportointityökalun
 • Käyttöoikeuden Trelson Assessment (ent. ChromEx) -koejärjestelmään (kunhan keskität Chrome EDU lisenssitilauksesi Cloudpointille)
 • Cool-verkkotyöpöytäratkaisun käyttöoikeus
 • Cloudpointin Chrome-laitteiden tukipalvelut vuodeksi lisenssien hankintapäivästä (arkisin klo 8–17) nimetylle pääkäyttäjälle (norm. 125 €/h tai 2€/min puhelinpalveluna)
 • Laitteiden käyttöönottokoulutuksen (2 h mikäli tilaat kerralla enemmän kuin 200 lisenssiä) ja kirjalliset ohjeet Chrome-laitteiden liittämiseksi keskitettyyn hallintaan .

Voit hankkia Chrome-laitteet haluamastasi paikasta ja hankkia vain lisenssit lisäetuineen Cloudpointilta.

Tietokone pöydällä näyttö avoinna

Mitä tarkoittaa keskitetty laitehallinta? 

Lyhyesti: helppoutta ja ajan säästöä!

Yhdessä oppilaitoksessa voi olla käytössä kymmeniä tai satoja kannettavia tietokoneita. Käyttäjä-, verkko- ja tietoturva-asetusten säätäminen jokaiseen laitteeseen yksi kerrallaan olisi erittäin aikaavievää.Parempi vaihtoehto on keskitetty laitehallinta. Sen avulla oppilaitoksen pääkäyttäjä voi asentaa kaikkiin laitteisiin kerralla oppilaitoksen haluamat oletusasetukset ja -sovellukset. 

Chrome Education Upgrade -lisenssillä oppilaitoksesi kaikki Chrome-laitteet liitetään keskitettyyn laitehallintaan. Opettajat voivat keskittyä opettamiseen, oppilaat oppimiseen ja it-pääkäyttäjä turvallisen, monipuolisen digitaalisen oppimisympäristön luomiseen, joka muotoutuu oppilaitoksen omien tarpeiden mukaan. 

KATSO VIDEO, MITEN KESKITETTY HALLINTA HELPOTTAA CHROMEBOOKIEN KÄYTTÖÄ

Chrome-laitteen keskitetyssä hallinnassa pääkäyttäjällä on käytössään jopa 250 eri asetusta, joilla voi muokata kerralla useiden laitteiden käyttötapaa ja -tarkoitusta

Chrome-laitteiden keskitetyn hallinnan hyödyt

Helppo asennus

Voit asentaa laitteet hetkessä ja ylläpitää oppilaitoksessasi samalla vaivalla yhtä lailla kymmentä kuin sataakin laitetta. 

Monipuolisuus:

Chromebook muokkautuu moneen. Asetuksia säätämällä saat siitä yhteiskäyttöisen vierailijakoneen esimerkiksi koulun kirjastoon, infonäytön koulun aulaan tai vaikkapa kokeen ajaksi lukitun laitteen.

Varkaussuoja:

Pelkäätkö, että laite päätyy vääriin käsiin tai oppilas kadottaa laitteensa? Ei huolta: Chrome-laite voidaan merkitä varastetuksi keskitetyn hallinnan kautta, jolloin sitä ei voi käyttää kukaan.

Käyttäjähallinta:

Voit luoda käyttäjät tai käyttäjäryhmät sekä määrittää heidän laitteisiinsa oletusasetukset ja -sovellukset. Chrome-laitteen käyttö on myös mahdollista estää verkkotunnuksen ulkopuolisilta käyttäjiltä tai kohdistaa vain valituille käyttäjille. Eri käyttäjäryhmille on mahdollista tehdä yksilöidyt asetukset, jolloin esimerkiksi alakoulun  oppilaslaitteiden asetukset voivat olla täysin erilaiset kuin saman koulun yläkoululaisilla. 

Helppo ylläpito:

Keskitetyn hallinnan avulla oppilaitoksen pääkäyttäjä voi määritellä helposti Googlen hallintapaneelista käyttäjät, oletusasetukset sekä oletussovellukset ja URL-osoitteet. Asetuksen astuvat välittömästi voimaan kaikissa oppilaitoksen laitteissa. Jokainen käyttäjä kirjautuu laitteeseen omalla tunnuksellaan tai yleistä verkkoselailua varten vierailijana.

KATSO VIDEO CHROMEBOOKIEN KÄYTÖSTÄ OPPILAITOKSISSA

Koira ja kannettava tietokone sängyllä

"Koira söi Chromebookini"

Sattuuhan sitä. Työ voi silti jatkua. Ja siksi Chromebook on loistovalinta oppilaslaitteeksi. 

Chromebook on kuin luotu oppilaslaitteeksi.

 • Opetuksen järjestäjä kiittää edullista hintaa.
 • Oppilaitoksen pääkäyttäjä kiittää helppoa laitehallintaa. 
 • Opettaja kiittää laitteen nopeaa käynnistymistä, pitkää akunkestoa, maailmanluokan tietoturvaa ja automaattisia, käytön taustalla tapahtuvia päivityksiä. Oppitunnilla päästään töihin heti eivätkä ärsyttävät päivitykset katkaise työn virtaa. 
 • Oppilas kiittää helppokäyttöisyyttä, nopeutta, kestävyyttä ja sitä, että vaikka koira söisikin kotona Chromebookin, töihin pääsee kiinni millä tahansa muulla Chromebookilla. On vain kirjauduttava sisään omilla tunnuksilla ja kaikki omat sovellukset ja tiedostot ovat käytettävissä. Ei enää selityksiä - opiskella voi aina.