NÄIN CLOUDPOINT PALVELEE ERI TOIMIALOJA:

kolme nauravaa lasta istuu portailla

Opetus ja koulutus

Kouluissa ja oppilaitoksissa on saatava keskittyä opettamiseen ja oppimiseen. Cloudpointin tarjoamat digitaaliset ratkaisut oppilaitoksille tukevat koulumaailman digitalisaation haasteissa ja tarjoavat koulumaailman ammattilaisille opettamisen ja oppimisen rauhaa.

Autamme oppilaitoksia ottamaan juuri heille sopivan kokoisen digiloikan. Suomalaisen koulumaailman syvästi tuntevat pedagogiset ammattilaisemme osaavat yhdistää muutostilanteissa sekä teknisen osaamisen että arjen pedagogisen puolen tarpeet. 

Lue tästä, kuinka esimerkiksi Rauman perusopetuksessa siirryttiin Cloudpointin avulla Google for Education -ympäristöön. 

 

 

Julkinen sektori

Kuntien on välttämätöntä päivittää IT-ympäristöään säännöllisesti, mutta samalla on huomioitava jatkuvasti kiristyvät budjettipaineet. Cloudpointin tarjoamat ratkaisut tukevat molempia tavoitteita: luomme julkiselle sektorille sen palveluja parantavia ja työnteon sujuvuutta lisääviä moderneja it-ratkaisuja, jotka tuovat pitkän aikavälin säästöjä. 

Cloudpointin asiakkaina on jo noin 150 suomalaiskuntaa. 

Tästä voit lukea, kuinka Rovaniemen kaupunki siirtyi Cloudpointin avulla pilviympäristöön. 

mies tietokoneen äärellä, edustalla puheenjohtajan nuija
Yleiskuva suuresta varastohallista, jossa ajaa trukki

 

 

Kauppa

Kaupan alan toimijalle digitaalisen ympäristön valinnassa keskeisiä tekijöitä ovat tiedon nopea kulku, saumaton yhteistyö toimitusketjun eri osapuolten välillä sekä ihmisten ja tiedon tavoitettavuus paikasta ja ajasta riippumatta. 

Cloudpoint tarjoaa kaupan toimijoille muun maussa teknisiä asiantuntijapalveluita sekä tukea muutoksenhallintaan ja koulutukseen. Sovelluskehitystiimimme voi luoda asiakkaalle räätälöityjä ratkaisuja. 

Ratkaisumme helpottavat viestintää ja yhteistyötä, kehittävät sisäistä viestintää, antavat mahdollisuuksia skaalautumiseen ja helpottavat myynnin automatisointia ja asiakkuudenhallintaa. 

 

 

Media-ala ja mainostoimistot

Media-ala vaatii tekniikalta nopeutta ja tietojärjestelmien tulee mahdollistaa liikkuva työskentely ja avoin tiedon jakaminen - tietoturvaa koskaan unohtamatta. 

Cloudpoint tarjoaa media-alalle ja mainostoimistoille palveluita ja nykyaikaisia teknisiä ratkaisuja esimerkiksi muutoksenhallintaan, myynnin automatisointiin, asiakkuudenhallintaan, koulutukseen, viestintään ja yhteistyöhön. 

Nainen kuvaa televisiokameralla
greg-rosenke-b9IDXH4XW5M-unsplash

 

 

Teollisuus

Teollisuuden alalla yritysten tarpeet ovat toimialasta riipuen hyvin yksilöllisiä, jolloin myös digitaalisten ratkaisujen täytyy olla tarkkaan räätälöityä. 

Cloudpointin sovelluskehitystiimi on erikoistunut asiakaskohtaisesti suunniteltaviin yksilöllisiin ratkaisuihin. Kehittäjämme luovat asiakkaan tarpeen mukaan niin pienemmän integraation kuin kokonaisvaltaisen ohjelmistoratkaisunkin.  

 

 

 

Rakennus ja infrastruktuuri

Rakennus- ja infrastruktuurialan yrityksille tarjoamme ratkaisuja ja kehitämme toimintamalleja, jotka tukevat projektimuotoista työskentelyä, tiedon käsittelyä, tallennusta ja dokumentointia sekä liikkuvaa työskentelyä.

Nostureita rakennustyömaalla
kolme lasta pelaamassa jalkapalloa

 

 

Järjestöt, yhdistykset ja seurat

Suomi on yhdistysten luvattu maa ja Cloudpoint voi auttaa minkä kokoista ja näköistä yhdistystä tahansa löytämään digitaaliset ratkaisut, joiden avulla yhdistys saa tavoitteensa maaliin entistä vaivattomammin.

Autamme viemään järjestön IT-palvelut pilveen, kehitämme sisäistä ja ulkoista viestintää ja tuemme henkilöstön digitaalista osaamista - tietoturvaa missään vaiheessa unohtamatta. 

Lue tästä, miten Hope-yhdistys siirtyi Cloudpointin avulla pilvipalveluihin. 

 

 

 

It-ala

Tarjoamme IT-alan yritysten hektiseen arkeen huippuluokan teknologiaan pohjautuvat ratkaisut, jotka mahdollistavat modernin ja monimuotoisen digitaalisen työympäristön. Ratkaisumme skaalautuvat yrityksen tarpeiden mukaan ja ne tarjoavat paitsi kapasiteettia kehittää, myös innovointia tukevat työvälineet.

Koodia tietokoneen näytöllä

Miksi valitsisit yhteistyökumppaniksi Cloudpointin?

Lue kuusi syytä valita Cloudpoint

Käytännön vinkkejä ja ajankohtaista tietoa palveluistamme

Cloudpointin blogi