Cloudpointilta saatavat ohjelmistot ja sovellukset

Yrityksille ja järjestöille:

Google Workspace -työkalupaketit

Google Workspace on pilvipohjainen työkalujen kokonaisuus, jonka avulla työnteko, yhteistyö ja yhteydenpito on saumatonta ja joustavaa milloin ja mistä vain. Google Workspace -pakettiin kuuluvat muun muassa Gmail, Google Drive ja videopuhelupalvelu Google Meet. 

Lue Google Workspacesta yrityksille
Chrome Enterprise Upgrade -laitehallintalisenssit

Riippumatta siitä, kuinka monta Chrome-laitetta yrityksessäsi on, niiden kaikkien ylläpito on helppoa keskitetyn laitehallinnan ja sen mahdollistavan Chrome Enterprise Upgrade -laitehallintalisenssin ansiosta.

Lue lisää yritysten Chrome Enterprise Upgrade -laitehallintalisensseistä 
Google järjestöille

Suomi on yhdistysten ja järjestöjen suurmaa. Google Workspace -työkalujen avulla yhdistystoimijoiden on helpompi tehdä yhteistyötä ja päästä toivomiinsa tuloksiin.

  Lue Googlen palveluista järjestöille

Oppilaitoksille ja koulutuksen järjestäjille:

Google Workspace for Education -työkalupaketit

Google Workspace for Education -työkalupakettien avulla oppiminen ja opettaminen on mahdollista milloin ja mistä vain turvallisesti ja joustavasti.

Lue tästä lisää Google Workspace for Education -paketeista
Chrome Education Upgrade -laitehallintalisenssi + lisenssiin kuuluvat Cloudpointin lisäpalvelut

Oli Chrome-laitteita oppilaitoksessasi kymmenen, sata tai tuhat, Chrome Education Upgrade (CEU)  tekee kaikkien niiden ylläpidosta helppoa. Kun hankit CEU-lisenssit Cloudpointista, saat kaupan päälle mahtavia lisäpalveluja, esimerkiksi zero touch -käyttöönoton. 

Lue Chrome Education Upgrade -laitehallintalisensseistä ja hintaan kuuluvista Cloudpointin lisäpalveluista 
Luuppi-tietosuojapalvelu

Luuppi-tietosuojapalvelun avulla opetuksen järjestäjän on helppo seurata, ovatko opetuksessa käytettävät digitaaliset sovellukset perusopetuslain ja tietosuoja-asetusten mukaisia. Cloudpointin kehittämä palvelu ja sovellus on käytössä jo kymmenissä suomalaiskunnissa. 

Lue tästä lisää Luuppi-tietosuojapalvelusta
Nomen-palvelu oppilaitosten käyttäjätilien synkronointiin

Nomen mahdollistaa oppilasdatan automaattisen synkronoinnin Googlen ja Microsoftin pilvipalveluihin opetusympäristöissä.

Lue Nomenista lisää tästä

Chrome-laitteita hankkivalle:

Zero touch -käyttöönotto Chrome-laitteille

Chrome-laitteiden käyttöönotto ei ole ollut koskaan helpompaa! Zero touch -käyttöönoton avulla suurikin määrä Chrome-laitteita saadaan nopeasti ja vaivattomasti loppukäyttäjien käyttöön ilman, että jokaista laitetta pitää erikseen asentaa. Cloudpoint on Googlen virallinen zero touch -käyttöönottojen kumppani.

Kun hankit Chrome-laitteiden laitehallintalisenssit Cloudpointista, saat zero touch -käyttöönottopalvelun kaupan päälle!

  Lue lisää zero touch -käyttöönotosta
Cloudready: uusi elämä Windows- tai Mac-laitteille

Cloudready korvaa vanhojen Windows tai Mac -tietokoneiden käyttöjärjestelmän kustomoidulla Chromium OS -käyttöjärjestelmällä, jonka avulla vanhasta raudasta loihditaan nopea, luotettava ja helposti hallittava Chromebook. 

Lue CloudReadysta lisää tästä
Me autamme käyttöönotossa ja tuemme matkan varrella

Uutta ei tarvitse opetella yksin: ota asiantuntija avuksi!

Lue asiantuntijapalveluistamme!