Anna vanhoille laitteille uusi elämä

Asenna ChromeOS Flex tehdäksesi olemassa olevista PC- ja Mac-tietokoneistasi nopeampia ja turvallisempia. Kuuden sekunnin käynnistysaikojen ja automaattisten taustapäivitysten ansiosta ne käynnistyvät nopeasti eivätkä hidastu ajan myötä.

 

Uudista vanha laite 5 minuutissa!

Flex

 

 

ChromeOS Flex on nopea ja helppo ottaa käyttöön USB:lla tai verkossa. Muutamalla napautuksella sinulla on käytössäsi pilvipohjaiset laitteet, jotka toimivat tehokkaamin ja soveltuvat organisaatiosi käyttöön.

 

Hallinnoi laitteitasi keskitetysti googlen tukemana!

flex 2

 

 

Kaikkia ChromeOS Flex -laitteita voidaan hallita helposti Google-hallintakonsolista samalla tavalla kuin muitakin Chrome laitteitasi. Tekniikan asiantuntijamme ovat apunasi aina kuin heitä tarvitset, jotta hommat hoituu sujuvasti.

 

Suojaa datasi ja laitteesi tehokkaasti

flex 3

 

 

Sandbox-teknologia, estetyt suoritettavat tiedostot ja IT-hallintatoimet poistavat virustentorjuntaohjelmiston tarpeen ja estävät tietojen menetyksen kadonneissa tai varastetuissa laitteissa.

 

Hyvää sinulle ja ympäristölle

flex 4

 

Arvioiden mukaan tänä vuonna pelkästään elektroniikkaromua heitetään pois 61,3 miljoonaa tonnia, mikä vastaa 168 Empire State Buildingin painoa.

10 000 laitteen muuntaminen ChromeOS Flexiin voi ehkäistä 22 680 kiloa elektroniikkaromua, vähentää hiilidioksidipäästöjä ja säästää energiaa.

Flextikku

Herätys vanha kone!

Kun yrityksen tai oppilaitoksen varastoissa lojuu käyttämättömiä Windows- tai Mac-koneita, tulee ChromeOS Flex apuusi. Flexin avulla vahat laitteesi ja niiden käyttöjärjestelmä korvataan tehokkaalla ChromeOS -käyttöjärjestelmällä. Uusi käyttöjärjestelmä herättää vanhat laitteet henkiin uuden veroisina, nopeina ja turvallisina Chrome-laitteina.

Kun laitteet vielä yhdistetään yrityksen tai oppilaitoksen omaan keskitettyyn laitehallintaan Chrome Enterprise Upgrade- tai Chrome Education Upgrade -lisenssillä, pääkäyttäjän on helppo tehdä laitteisiin tarvittavat käyttöasetukset ja siten virtaviivaistaa oppilaitoksen koko laitekannan käyttöä.

Flex on sertifioitu toimimaan yli 450 laitemallilla. Listan yhteensopivista laitteista löydät tästä

Näistä syistä Flex on fiksu valinta:

Nopea

Uuden käyttöjärjestelmän ansiosta vanha laite toimii jälleen nopeasti. Työpaikalla tai oppilaitoksessa voidaan keskittyä työntekoon ja oppimiseen, ja unohtaa turha odottelu.

Edullinen

Tiukka budjetti ei ole este sillä ChromeOS Flexilla otat vanhat investoinnit uusiokäyttöön. Flex hyödyntää budjetin tehokkaasti ja vaivattomasti. 

Helppo ylläpito

ChromeOS-tietokoneet liitetään keskitettyyn laitehallintaan, jonka ansiosta laitteiden asetusten määrittäminen ja hallinnointi tapahtuu vaivattomasti etäyhteyden kautta. 

 

Kuin Chromebook

Uudet mutta vanhat laitteet toimivat Chromebookien kaltaisesti ja sopivat hyvin olemassa olevan Chrome-laitekannan rinnalle. ChromeOS Flex laitteella voit käyttää sekä Google Workspace-, O365- että kaikkia muitakin pilviratkaisuja. 

Automaattiset päivitykset

ChromeOS Flex-tietokoneissa päivitykset asentuvat automaattisesti ja sisäänrakennettu virustorjunta varmistaa turvallisuuden. Tämä keventää entisestään ylläpitoon käytettävää aikaa. 

Vihreämpi valinta

ChromeOS Flex vähentää huomattavasti energiajätettä kun vanhoja laitteita ei tarvitse heittää pois. Luonto kiittää valinnastasi. 

 

No kyllä! Päräytetään vanhat koneet käyntiin. 

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, niin lisätään yrityksesi tai oppilaitoksesi laitekantaa järkevällä tavalla.