Nainen ja lapsi pöydän ääressä lukemassa oppikirjaa

Google for Education -koulutukset opettajille

Maailman parhaimmat opettajat ansaitsevat maailman parhaimmat työvälineet ja monipuoliset taidot niiden käyttöön. Cloudpointin käytännönläheisten Google for Education -koulutusten avulla opettajat löytävät omat vahvuutensa.

 LUE LISÄÄ OPETTAJIEN KOULUTUKSISTA

Google for Education -pajat oppilaille ja opiskelijoille

Lasten ja nuorten digitaitojen kehittäminen vahvistaa koko organisaation osaamista. Cloudpointin tiiviit pajat sopivat osaksi koulupäivää ja ovat hyvin muokattavissa kohderyhmän mukaan!

LUE LISÄÄ OPpilaiden ja opiskelijoiden pajoiSTA
pexels-pavel-danilyuk-8423013
Untitled (859 × 1289 px)

opetuksen TIETOSUOJAKOULUTUKSET

Cloudpoint tarjoaa opettajille, tvt-opettajille ja rehtoreille suunnattua tietosuojakoulutusta. Opetuksessa käytetään nykyään paljon sovelluksia ja muita digitaalisia palveluja, joiden käyttöön voi liittyä oppilaiden henkilötietojen käsittelyä. Koulutuksen tavoite on tiedottaa ja kouluttaa opetushenkilöstöä opetussovellusten käyttöön liittyvistä riskeistä ja haasteista tietosuojan näkökulmasta.

 KYSY LISÄÄ tietosuojakoulutuksista

KOULUTUKSET YRITYKSILLE

Henkilöstön kouluttaminen ei ole koskaan hukkaan heitettyä aikaan. Koulutuksissa vahvistetaan käyttäjien osaamista, millä on suora vaikutus työn tehokkuuteen ja virheiden vähenemiseen. Osaava henkilökunta osaa hyödyntää Google Cloud -ratkaisujen koko potentiaalin organisaatiosi eduksi. Saat meiltä ammattitaidolla toteutettuja koulutuksia osana käyttöönottoprosessia tai yksittäisinä koulutuksina sen jälkeen.

 Kerromme pian lisää yrityskoulutusten tarjonnastamme!
Tummahiuksinen mies valkotaulun ääressä

Tilaa Cloudpointin blogipostaukset sähköpostiisi, niin tiedät aina, mitä uutta koulutuksissamme on tarjolla!