Nainen ja lapsi pöydän ääressä lukemassa oppikirjaa

Google for Education -koulutukset opettajille

Maailman parhaimmat opettajat ansaitsevat maailman parhaimmat työvälineet ja monipuoliset taidot niiden käyttöön. Cloudpointin käytännönläheisten Google for Education -koulutusten avulla opettajat löytävät omat vahvuutensa.

 LUE LISÄÄ OPETTAJIEN KOULUTUKSISTA

opetuksen TIETOSUOJAKOULUTUKSET

Cloudpoint tarjoaa opettajille, tvt-opettajille ja rehtoreille suunnattua tietosuojakoulutusta. Opetuksessa käytetään nykyään paljon sovelluksia ja muita digitaalisia palveluja, joiden käyttöön voi liittyä oppilaiden henkilötietojen käsittelyä. Koulutuksen tavoite on tiedottaa ja kouluttaa opetushenkilöstöä opetussovellusten käyttöön liittyvistä riskeistä ja haasteista tietosuojan näkökulmasta.

 KYSY LISÄÄ tietosuojakoulutuksista
Untitled (859 × 1289 px)
Tummahiuksinen mies valkotaulun ääressä

KOULUTUKSET YRITYKSILLE

Henkilöstön kouluttaminen ei ole koskaan hukkaan heitettyä aikaan. Koulutuksissa vahvistetaan käyttäjien osaamista, millä on suora vaikutus työn tehokkuuteen ja virheiden vähenemiseen. Osaava henkilökunta osaa hyödyntää Google Cloud -ratkaisujen koko potentiaalin organisaatiosi eduksi. Saat meiltä ammattitaidolla toteutettuja koulutuksia osana käyttöönottoprosessia tai yksittäisinä koulutuksina sen jälkeen.

 Kerromme pian lisää yrityskoulutusten tarjonnastamme!

Tilaa Cloudpointin blogipostaukset sähköpostiisi, niin tiedät aina, mitä uutta koulutuksissamme on tarjolla!