Chromebook sopii myös pieniin käsiin

Hämeenkyrö

Hämeenkyrön päiväkodeissa opittiin keväällä 2021, että Chromebookit sopivat hyvin myös varhaiskasvatuksen opetusvälineiksi.  

Hämeenkyrön logo (1)
Rauma_logo_RGB_0114 (2)
Koronavuoden suurponnistus

Rauma

Rauman perusopetuksessa oli jo suunniteltu Google for Education -ympäristöön siirtymistä, mutta koronakevät 2020 laittoi muutokseen vauhtia. 

Edelläkävijäkaupunki

Rovaniemi

Ensimmäisena suomalaisena kaupunkina Rovaniemi siirtyi koko hallinnossaan käyttämään Googlen Workspace -palvelua ja Chromebook-tietokoneita yhteistyössä Cloudpointin kanssa.

Rovaniemi-logo-musta-vaaka
valkeakoski-logo
Digitaakasta digitulevaisuuteen

Valkeakoski

Valkeakosken kaupunki tarvitsi kumppanin muutoksenhallintaan, kun perusopetuksessa siirryttiin Google for Education -palveluihin ja Chromebook-tietokoneisiin. Cloudpointin tuella siirtyminen Chromebook-laitteisiin toteutettiin Valkeakoskella nopeasti vuoden 2019 aikana.

Opiskelua vaikka kisapaikoilta käsin

Sotkamo

Sotkamossa hypättiin opetuksen digiloikka Cloudpointin avustuksella, kun ratkaisuksi valittiin Google Workspace for Education ja Chromebookit.

sotkamo_logo
Screenshot 2021-07-15 13.45.13
Huomio opettamiseen, ei laitteisiin

Pori

Muut käyttöjärjestelmät saivat jäädä, kun Porin kouluissa siirryttiin Google-ympäristöön. Chromebookit toimivat yhtä varmasti kuin lyijykynä ja vihko. 

Toimivat työkalut ja hyvää joulumieltä

Hope-yhdistys

Cloudpoint loi Hope-yhdistykselle Toivelista-sovelluksen ja tuki siirtymässä Googlen sovelluksiin.

hope
Hope-yhdistys
Korona-aika lisäsi avuntarvetta

Hope-yhdistys - tarina jatkuu

Pandemian aika on lisännyt entisestään perheiden avuntarvetta, mutta onneksi myös ihmisten auttamisen halua. Järjestötyössä työkalujen täytyy toimia aukottomasti. 

 

Entä sinun tarinasi?

Ota yhteyttä, aloitetaan muutos.

Lue Cloudpointin blogia, niin saat tietää uusista asiakastarinoista