Tätä kaikkea saat meiltä oman työsi helpottamiseksi:

Kaksi naista ja kaksi miestä työpöydän ääressä

Asiantuntijapalvelut

Cloudpointin eri alojen asiantuntijoiden joukko tukee asiakkaan omaa osaamista kaikissa pilviympäristöjen käytön ja sovelluskehityksen tarpeissa. 

Cloudpoint on osa Delling Cloudia, joten asiakkaan apuna on tarvittaessa myös laaja kansainvälinen asiantuntijoiden verkosto. 

Lue lisää asiantuntijapalveluistamme

Ohjelmistot ja sovellukset

Muutos kohti sujuvampaa työntekoa edellyttää muutosta tukevia työkaluja. Cloudpointin kautta saat moderneimmat Googlen työvälineet yritykseen, oppilaitokseen tai järjestöön. Cloudpointin oman kehitystyön tuloksena syntyneet sovellukset täydentävät työkaluvalikoimaa. 

Lue kauttamme saatavista ohjelmistoista ja sovelluksista

Mieskouluttaja puhuu yleisölle

Koulutus

Muutos uusiin työtapoihin ja uusien laitteiden käyttöön ei tapahdu hetkessä. Cloudpointin kautta saat henkilöstöllesi koulutuksia, joiden ansiosta uuteen siirtyminen ei tunnu liian jännittävältä. 

Lue lisää koulutuksistamme

Sovelluskehitys

Pilvet ovat aina liikkeessä ja niin olemme mekin. Sovelluskehitystiimimme luo jatkuvasti asiakkaitamme varten ja yhteistyössä heidän kanssaan uusia sovelluksia, jotka tuovat sujuvuutta ja tietosuojaa kymmenien tuhansien ihmisten arkeen. 

Lue lisää sovelluskehitystyöstämme

Cloudpointin logo
Chromebookin logo

Laitteet

Sujuva työ vaatii sujuvasti toimivat laitteet. Cloudpointin kautta saat muun muassa Chromebookit, joiden helppokäyttöisyys, kestävyys ja edullisuus tekevät niistä erinomaisen valinnan mihin tahansa käyttötarkoitukseen. 

Lue lisää kauttamme saatavista laitteista

Tilaa Cloudpointin blogin uusimmat postaukset suoraan sähköpostiisi!