Luomme uutta - asiakkaitamme varten ja heidän kanssaan

Musta muki, jossa teksti develop, preview, ship

Oma sovelluskehitys on Cloudpointin toiminnan ytimessä. Sen lisäksi, että autamme asiakkaitamme muutoksessa ja tarjoamme muutokseen toimivia työkaluja, kehitämme jatkuvasti itse uusia sovelluksia.

Suunnittelemme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa ohjelmistoja, integraatioita ja automaatioita sekä räätälöityjä lisätoimintoja hyödyntäen Google Cloud Platform -kehitysalustaa. Toimimme ketterän kehityksen periaatteita nuodattaen, tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Autamme asiakasta määrittelemään omat tarpeensa ja linjaamaan palvelunmuotoilua sen kaikissa vaiheissa.

Oman kehitystyömme tuloksena ovat syntyneet muun muassa Kaski Cloudin Kaski eLogistics ja Kaski Maritime sekä opetuksen palveluihin  Edudata, Luuppi-tietosuojapalvelu sekä Nomen-palvelu oppilasdatan synkronointiin eri järjestelmien välillä.

Kansainvälinen verkosto takaa osaamisen 

Cloudpointin sovelluskehityksessä osaaminen ei lopu kesken. Olemme osa ympäri Euroopan toimivaa Delling Cloudia, jonka noin 70 työntekijän verkostosta löytyy oikea ammattilainen vaativimpiinkin sovelluskehitysprojekteihin. 

delling_cloud-cloudpoint-part-of-delling-cloud