Laitteiden ylläpidon helppoutta yritykseesi

Chromebookin logo

Miksi keskitetty laitehallinta on yrityksellesi järkevä valinta?

Yhdessä yrityksessä voi olla käytössä kymmeniä tai satoja Chromebookeja tai muita Chrome-laitteita. Käyttäjä-, verkko- ja tietoturva-asetusten säätäminen jokaiseen laitteeseen yksi kerrallaan on erittäin aikaavievää. 

Kun hankit Chrome Enterprise Upgrade -laitehallintalisenssin, yrityksesi kaikki laitteet liitetään keskitettyyn laitehallintaan. Silloin yrityksesi kaikkien laitteiden ylläpito tapahtuu helposti pilvipohjaisesta hallintaliittymästä. Keskitetyn laitehallinnan avulla yrityksesi pääkäyttäjä voi asentaa kaikkiin laitteisiin kerralla yrityksesi haluamat oletusasetukset ja -sovellukset. 

Yrityksesi tietohallinnolla ei kulu aikaa loputtomiin yksi kerrallaan tehtäviin asennuksiin ja työntekijät pääsevät nopeasti töihin laitteilla, jotka on säädetty juuri heidän tarpeitaan vastaaviksi.

Lue alempaa lisää keskitetyn laitehallinnan hyödyistä!

Chrome-laitteiden keskitetyn hallinnan hyötyjä yrityksille

Säästö

Chrome-laitteet ja keskitetty hallinta poistavat monia yleisiä ja aikaavieviä ylläpitotehtäviä. Tietoturva on laitteissa itsessään huippuluokkaa ja päivitykset tapahtuvat automaattisesti, joten virustorjunta- tai varmuuskopiointiohjelmistoja ei tarvitse ostaa.

Turvallisuus

Sisäänrakennettu virustorjunta suojaa Chrome-laitteen automaattisesti haittaohjelmilta. Chrome-käyttöjärjestelmän hiekkalaatikkotekniikka pitää eri ohjelmistot erillään: jos yksi osa saisi virustartunnan, järjestelmä pitää muut osat turvassa. 

Hallitse etänä

Pilvipohjaisen hallintapaneelin avulla pääkäyttäjä voi tarvittaessa vaihtaa yrityksen laitteiden asetuksia vaikka laiturin nokasta. 

 

Satoja säätömahdollisuuksia

Käytössäsi on yli 500 asetusta yrityksesi Chrome-laitteiden turvallisuuden, päivitysten, sovellusten, selaimen ja laajennusten asennukseen. 

Cloudpointin tunnuskuva onnistumisvarmuutta

Yritysten Chrome Enterprise Upgrade -laitehallintalisenssi Cloudpointilta

Kun hankit yrityksesi Chrome-laitteiden hallintalisenssit Cloudpointilta, saat rinnallesi Suomen kokeneimman Google Cloud -kumppanin, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus Googlen palveluiden ja Chrome-laitteiden toimittamisesta asiakkaille. Olit sitten muutaman Chrome-laitteen pk-yritys tai satojen työntekijöiden kansainvälinen organisaatio - Chrome-laitteet ja niiden keskitetty hallinta tekevät elämästäsi helpompaa. 

Voit hankkia Chrome-laitteet haluamastasi paikasta ja tilata vain lisenssit Cloudpointilta. Autamme kaikissa hankintaan liittyvissä vaiheissa!

Nainen laittaa Chromebookia ruskeaan nahkalaukkuun

Lue lisää Chromebookeista 

Chromebook-kannettavat ovat nopeita, kestäviä, helppokäyttöisiä ja monenlaisiin käyttäjätarpeisiin mukautuvia. 

Lue Chromebookien ominaisuuksista enemmän tästä

TUNTUUKO CHROMEBOOK VIERAALTA? USKO POIS, SEN KÄYTTÖ EI OLE RAKETTITIEDETTÄ.

Kyllä, helpompi laitteiden ylläpito ja hallinta yrityksessäni kiinnostaa!

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, niin palaamme pian asiaan.