chromebook-01-wordmark-h.max-1920x1070

Chromebook yrityksille

Tietokone on yksi yrityksen tärkeimmistä työkaluista. Sen tulee olla nopea, kestävä ja monenlaisiin käyttötilanteisiin mukautuva. Suuriakin laitemääriä tulee voida hallita yhtä helposti kuin vain muutamaa tietokonetta. Akun tulee kestää etulinjan työntekijän pitkä työpäivä.

Chromebookit ovat juuri tällaisia. Googlen ChromeOS-käyttöjärjestelmällä toimivat Chromebookit ovat kustannustehokas valinta yrityksen tai organisaation tietokoneeksi, ja ne taipuvat monenlaiseen käyttöön: käyttäjän henkilökohtaiseksi laitteeksi, jaettavaksi laitteeksi organisaatioon, julkisen tilan vierailijakoneeksi (hotellit ja kirjastot), Digital Signage -ratkaisuksi infonäyttöön ja moneen muuhun.

Chromebook kouluille

Kouluissa ja oppilaitoksissa käytettävien tietokoneiden tulee olla nopeita, kestäviä, turvallisia ja monenlaisiin käyttötilanteisiin mukautuvia. Koneen tulee sopia niin pienen eskarilaisen ensimmäisiin tietokoneenkäyttöharjoituksiin kuin kokeneen lukiolaisenkin käyttöön.

Eri kouluasteiden opettajille tietokoneen tulee tarjota kaikki tarvittavat käyttöominaisuudet. Kuntien kirstunvartija taas toivoo laitteelta edullista hintaa ja kestävyyttä ja koulutuksen järjestäjän it-pääkäyttäjä helppoa suurten laitemäärien hallintaa. 

Tähän kaikkeen vastaa Chromebook. Chromebookit ovat nopeasti nousseet suosituiksi oppilaitoslaitteiksi ympäri maailmaa. Helppo käyttö, huipputason turvallisuus ja yksinkertainen laitehallinta tekevät Chromebookeista loistovalinnan kaikkien kouluasteiden työvälineeksi. 

Katso tästä video Chromebookeista oppilaitoskäytössä

allsizes

Valitse mieleisesi merkki

Kaikki suuret laitevalmistajat valmistavat Chromebookeja. Tutustu eri laitemalleihin ja valitse mieleisesi oman käyttötarpeesi mukaan. 

Jos valinta tuntuu vaikealta, kysy vinkkejä Cloudpointista!

KATSO CHROMEBOOKIEN ESITTELYVIDEo:

ZTE


Hanki laitteet ja ota ne käyttöön huippuhelposti

Zero touch -käyttöönotto on sujuvin tapa ottaa kerralla käyttöön suuri määrä Chromebookeja

Yrityksesi tai oppilaitoksesi ovelle ilmestyi läjä Chromebookeja ja nyt niille pitäisi tehdä jotain?

Asentamisen tuskaa ei ole, kun laitehankinnan yhteydessä tilaat Cloudpointin zero touch -käyttöönottopalvelun. "Nollakosketuksen taktiikalla" yrityksesi tai oppilaitoksesi laitteiden käyttäjät voivat vain laittaa virran päälle uuteen Chromebookiinsa, yhdistää laitteen verkkoon, kirjautua sisään ja ryhtyä töihin. 

Cloudpoint on Googlen virallinen zero touch -käyttöönottojen kumppani ja huolehtinyt jo tuhansista onnistuneista zero touch -käyttöönotoista.

Kun hankit yrityksen tai oppilaitoksen Chromebookien laitehallintalisenssit Cloudpointilta, saat zero touch -käyttöönoton kaupan päälle.

Lue lisää zero touch -käyttöönotosta

Kymmenen, sata tai tuhat Chromebookia - ylläpidä kaikkia samalla vaivalla

Jos olet yrityksesi tai oppilaitoksesi laitteiden pääkäyttäjä, voit huokaista helpostuksesta: Chromebookien käyttöönotto ja erilaisten asetusten hallinta on helppoa keskitetyn laitehallinnan avulla. Tarvitset laitteiden keskitettyyn hallintaan liittämiseksi laitehallintalisenssin.

Lue yritysten Chrome Enterprise Upgrade -laitehallintalisenssistä 
Lue oppilaitosten Chrome Education Upgrade -laitehallintalisenssistä ja siihen kuuluvista lisäpalveluista
Screenshot 2021-07-13 07.51.23

 

Chromebook + Google Workspace = täydellinen pari

Chromebook on erinomainen laite yksinäänkin, mutta kun otat käyttöön Google Workspace -työkalut (oppilaitoksissa Workspace for Education), Chromebook hyrisee tyytyväisyydestä. Workspace-työkalujen avulla Chromebookin käyttö on yksinkertaista, intuitiivista ja sujuvaa. 

Lue yritysten Google Workspacesta lisää tästä 
Lue oppilaitosten Google Workspace for Educationista lisää tästä