Chromebook avoinna pöydällä

Herätys, vanha kone!

Kun yrityksen tai oppilaitoksen varastoissa lojuu käyttämättömiä Windows- tai Mac-koneita, tulee CloudReady apuun. CloudReady-palvelulla vanhojen laitteiden käyttöjärjestelmä korvataan Chromium OS -käyttöjärjestelmällä, joka herättää vanhat laitteet henkiin uuden veroisina, nopeina ja turvallisina Chrome-laitteina.

Kun laitteet vielä yhdistetään yrityksen tai oppilaitoksen omaan keskitettyyn laitehallintaan Chrome Enterprise Upgrade- tai Chrome Education Upgrade -lisenssillä, pääkäyttäjän on helppo tehdä laitteisiin tarvittavat käyttöasetukset ja siten virtaviivaistaa oppilaitoksen koko laitekannan käyttöä.

CloudReady on sertifioitu toimimaan yli 450 laitemallilla. Listan CloudReady-yhteensopivista laitteista löydät tästä

Näistä syistä Cloudready on fiksu valinta:

Nopea

CloudReadyn myötä vanha laite toimii jälleen nopeasti. Työpaikalla tai oppilaitoksessa voidaan keskittyä työntekoon ja oppimiseen, ei odotteluun.

Edullinen

CloudReady mahdollistaa uudenveroisten laitteiden saamisen käyttöön silloin, kun uusien hankkiminen ei ole taloudellisesti mahdollista tai budjetti halutaan hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti. 

Helppo ylläpito

CloudReady-tietokoneet liitetään keskitettyyn laitehallintaan, jonka ansiosta laitteiden asetusten määrittäminen ja hallinnointi tapahtuu vaivattomasti etäyhteyden kautta. 

 

Kuin Chromebookia käyttäisi

CloudReady-tietokoneet toimivat Chromebookien kaltaisesti ja sopivat hyvin olemassa olevan Chrome-laitekannan rinnalle. CloudReady-laitteessa voitkäyttää sekä Google Workspace-, O365- että kaikkia muitakin pilviratkaisuja. 

Automaattiset päivitykset

CloudReady-tietokoneissa päivitykset asentuvat automaattisesti ja sisäänrakennettu virustorjunta varmistaa turvallisuuden. Tämä keventää entisestään ylläpitoon käytettävää aikaa. 

Vihreämpi valinta

CloudReady tarjoaa nykyaikaisen tavan kierrättää käyttöön vanhentuneet laitteet, joilla muuten ei ole enää suurta käyttöarvoa.

 

No kyllä! Päräytetään vanhat koneet käyntiin. 

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, niin lisätään yrityksesi tai oppilaitoksesi laitekantaa järkevällä tavalla.