Cloudpointin logo

Cloudpoint Oy

Pilviympäristöjen asiantuntija

Cloudpoint Oy on suomalainen, vuonna 2009 perustettu Google Cloud -palveluiden asiantuntija ja virallinen Google Premier Partner. Olemme Suomen johtava Chrome-laitteiden kumppani sekä tunnettu ja luotettu pilviympäristöjen käyttöönottaja. Asiakkainamme on noin 150 suomalaiskuntaa sekä laaja joukko eri kokoisia ja eri toimialojen yrityksiä.

Cloudpoint on asiakkaan strateginen kumppani kaikissa Google-ympäristön käytön vaiheissa. Rakennamme asiakkaalle sopivat askeleet pilviympäristöön siirtymiseen, huolehdimme Google Cloud -ratkaisujen tietoturvallisesta käyttöönotosta ja koulutamme henkilöstön ottamaan kaiken hyödyn irti uusista toimintatavoista ja työvälineistä. Eikä yhteistyö asiakkaan kanssa lopu käyttöönottoon: tuemme ja koulutamme asiakasta niin pitkään kuin tarve on. 

Sovelluskehittäjä

Pilviratkaisujen lisäksi Cloudpointin toiminnan toinen tärkeä osa on sovelluskehitys. Asiakkaitamme varten ja yhdessä heidän kanssaan luomme niin pieniä integraatioita kuin kokonaisia suurempia tietojärjestelmiäkin - aivan kuten asiakas haluaa. 

Kansainvälinen toimija

Vuodesta 2019 lähtien Cloudpoint on ollut osa kansainvälistä Delling Cloudia, minkä ansiosta käytössämme on kymmenien asiantuntijoiden verkosto eri puolilta Eurooppaa. 

Kansainvälisyys takaa, että paukut eivät lopu kesken

Cloudpoint on osa Delling Cloudia, minkä ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme monipuolista, kansainvälistä osaamista Delling Cloudin noin 70 asiantuntijan verkostosta. Delling Cloud palvelee asiakkaitaan yli 20 maassa. 

Delling Cloudin logo

Kuusi syytä valita cloudpoint

Kokemus

Cloudpoint on Pohjoismaiden ensimmäinen Google Cloud Partner, joten pilvikokemusta on  kolmelta vuosikymmeneltä. Olemme Suomen ylivoimaisesti kokenein Chrome-laitteiden toimittaja: asiakkaat ovat saaneet kauttamme noin 150 000 Chrome-laitetta. 

Suomalainen - ja silti osa suurempaa

Pilvipalvelut tulevat Helsingin Vallilasta, laajaa kansainvälistä verkostoa hyödyntäen. Cloudpoint on täysin suomalainen yritys, mutta samalla olemme osa suomalais-ruotsalais-britannialaista Delling Cloudia

Yksityinen, julkinen - kaikki käy! 

Voit olla parin työntekijän pienyrityksestä, suuren suomalaiskaupungin hallinnosta, yhdistyksestä tai suuresta kansainvälisestä organisaatiosta - meillä on kokemusta kaikilta toimialoilta. 

Lue tästä lisää, mitä toimialoja olemme saaneet palvella

 

Ammattilaiset asialla

Google Premier Partneriksi ei tulla sattumalta. Tiimimme jäsenet ovat Googlen sertifioimia asiantuntijoita kukin omalla erikoisalallaan ja päivittävät jatkuvasti osaamistaan erilaisin koulutuksin ja sertifikaatein. 

Onnistumisvarmuus

Onko meillä varaa mokata asiakkaan tilaaman palvelun käyttöönottoa? Ei tietenkään. Kanssamme erilaisten palvelujen ja työkalujen käyttöönotot onnistuvat aina. 

Kehitämme uutta

Pilvet ovat aina liikkeessä ja niin olemme mekin. Kehitämme jatkuvasti asiakkaittemme avuksi ja yhteistyössä heidän kanssaan uusia palveluja ja sovelluksia. Tutustu vaikkapa Luuppi-tietosuojapalveluun.

"Me emme ole kiinnostuneita pikavoitoista. Yhteistyö Cloudpointin kanssa on pitkäaikaista ja asiakkaan strategista toimintaa tukevaa. Haluamme, että opimme tuntemaan asiakkaamme ja asiakas meidät. Tämän ansiosta meillä on hyvin pitkäaikaisia asiakassuhteita."

Lauri Kaski, Cloudpoint Oy:n toimitusjohtaja

Neljä kättä vierekkäin pöydällä

Tutustu tiimiimme!

Cloudpointissa työskentelee jatkuvasti kasvava joukko eri alojen ammattilaisia. Joukossamme on muun muassa sovelluskehityksen ammattilaisia, pitkän linjan opetusalan tuntijoita, juristeja, taloushallinnon tuntijoita ja myynnin taitureita. Ota yhteyttä, jos haluat liittyä joukkoomme!

Uusimmat Google Cloud -uutiset, käytännölliset vinkit ja tiedot tapahtumista saat Cloudpointin blogista. Tilaa!