Kädet yhdessä

Google järjestöille

Google järjestöille (entinen nimi G Suite for Nonprofits) on voittoa tavoittelemattomille yhdistyksille ja säätiöille suunnattu maksuton versio Google Workspace -tuotepaketista. Maksuttoman version lisäksi järjestöt saavat alennuksia alkuvuodesta 2021 julkaistuista Google Workspace Business Standard-, Business Plus- ja Enterprise-versioista. 

Ilmaiseen Google järjestöille -sovelluskokonaisuuteen kuuluvat kaikki Googlen suosituimmat sovellukset, kuten Gmail, Docs, Drive, Chat ja Meet. Sähköpostin saat toimimaan yhdistyksesi verkkotunnuksellasi (esim. etunimi.sukunimi@yhdistysnimi.fi). Tallennustilaa postilaatikossa ja Drivessa on yhteensä 30 GB:ä.

Ilmaisten tilien lisäksi Google tarjoaa yhdistyksille myös mahdollisuuden hakea AdWords-käyttörahaa sekä erityisominaisuuksia Youtube-kanavalle, joilla voidaan tukea yhdistyksen markkinointia.

Yhdistysaktiivi - ota yhteyttä cloudpointiin!

Kuulutko urheiluseuraan, työskenteletkö hyväntekeväisyysjärjestössä tai voittoa tavoittelemattomassa yhdistyksessä? Kenties olet kulttuuriyhdistyksen aktiivi tai tunnet jonkun edellä mainituista?

Google järjestöille -ohjelma on saatavissa kaikille suomalaisille yhdistyksille ja säätiöille, jotka täyttävät Googlen kelpoisuusehdot. Lisäksi oma yhdistys pitää rekisteröidä TechSoup Suomeen, jonka kautta saa rekisteröinnissä vaadittavan vahvistuskoodin. Huomaathan, että Googlella on oikeus myös hylätä hakemus.

Autamme yhdistyksiä ja säätiöitä siirtymään Google järjestöille -palveluun. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä paras tapa saada yhdistyksenne toimintaan uutta vauhtia! 

Lapsen kasvot ja Hope-yhdistyksen logo

Lue, miten Hope-yhdistys siirtyi cloudpointin avulla Googlen sovellusten käyttäjäksi